fbUser1687122005
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
18.06.2023.
Komentari
941
Komentari korisnika
vas dvojica, stvarno zar ovo nije bolesno, da ti ovaj nas jad od Zemlje trazi 72% na netto platu. halo? ova trojka je kukavica samo tako. eto i ja sam se nadao. Jest to bolhe za PIO ,poreze, ali brate ugusila se privreda.
bio jedan izgleda vrlo promucudan Sanndzo Jussufranic, pisao knjige, predavo na fakultetu. Vrtio Grass ko zvecku.
sad se zna kako je sve tuzno, koliko je ljudi izginulo, cak i od glupih akcija nase strane. citao sam otvorene kritike na forumu od ucesnika, " ko je kaze naredivao da se silazi niz Mujkica brdo prema Vogosci, samo zavaljivanje ljudi. a ni PaTa nisu imali, bar!
jel ovo Klub Romanija P, > Pale. znaci imaju prvoligasa? i interesantno da Ist.Sar.ima 2, kluba u Ligi. Famos bas visoko na tabeli...ali realno je glupost da ulazi samo 1.klub a noge polomish.
eto valja u nekim momentu fukarluk nase zemlje. Opet, para ima ali pozobase politicari i njihove firme na tenderima za obicni kruzni tok ili nabavku bilo cega.
nisu svi Srpska plemena, ima ih i albanasa. uglavnom Bosanci nisu, osim nekoliko familija iz Hercegovine koji su itisli odlaskom Osmanlija.
pa ne moze biti dodjelhen tzdji stan.ustvari moglo je do 2000 te, dok nije OHR napisao da se to vrati. Moglo bi to jedino da smo ostali ko Juzna Osetija i Gruzija.
ja ba! ja tek sad nesto vudim da ni novinari na televizijama nemaju vise bajne plate. jer vidis neke napustile, neke se stalno prebacuju.( voditelhuce). opet u odbosu na nekog radnika u prozvodnji, oni su gospoda. nastranu oni montazeri ,snimatelji, tehnicari...nije bas to to vishe.
sad kako ovo gledam.i mi se cudili nekad, sto su lhudi pravili kuce i kucerke recimo Komatin. jos nije bilo auta. Alipasino dodje top topova. parking, skola, parkovi. ali mahala ima svoje cari i jaliju i mahalashe.pa ko voli...