oktagon
Spol
Ženski
Boja avatara
EE6F3F
Banovan
Ne
Registrovan
26.04.2013.
Komentari
951
Komentari korisnika
DEA i Interpol nam love nakrokartele po državi, a mi ih oslobađamo. Femicid je postao toliko učestala pojava da je to strašno. Kandska policija nam spašava djecu od samoubistva. Pa čemu mi plaćamo ovolike poreze i namete ?
Ovi baš i uporno kontra svega što je normalno i što ima veze sa civilizacijom.
Najbolji su ovi iz SDA kad napišu nešto protiv trojke jer su ovakvi u vlasti. Što su ovakvi uopšte birani je sumrak civilizacije i govori o tome koliko je narod ograničen. Da trojki nije falilo ruku isto bi SDA uradila s njima jer je Isake stvorila i ojačala SDA kad su im dali vlast u ZDK. Dakle onaj ZE je prvo bio ministar u vladi koju je vodila SDA. Kad SDA radi te stvari onda je to patriotizam, kad to rade drugi onda je to izdaja!
Znači treba prijevod prijevoda da bi odradio napisano. Još je više, podešavanja su postavke, nalog je račun, a desktop i tablet je računari i tableti!
Treba ispraviti izvještaj ali to ne umanjuje činjenicu da su osuđeni i da su na izdržavanju kazne. Dakle ispravka izvještaja neće umanjiti činjenicu da je riječ o presuđenim kriminalcima što je najprije cilj ovog demantija advokata, a pored toga i da naplate još neku tarifu.
Meni sad ističe lična i potpuno je jasno koje mi je prebivalište ali moram dostaviti ZK izvadak, CIPS, uplatnicu ali isključivo virman, elektronske uplatnice ne priznaju itd.
Mi to već jesmo, preuzimamo ulogu i policije i suda i da otisli smo i kao društvo u tri lepe materine.
Građani nekim svojim akcijama malo malo preuzimaju ulogu komunalnog, socijalnih službi, policije. Lijepo, ali ostaje pitanje koji klinac mi plaćamo ovolike poreze i razne namete ?
Meni ovo sasvim OK. šta god može doprijeniti da smanji ove vjerske i nacionalne tenzije je potpuno uredu.
Zamislite kako ovo izgleda likovima iz DEA i FBI koji su mjesece ili godine proveri da bi prikupili dokaze i na kraju vide ovo. Kakav cirkus od države.