Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve lafo Socijaldemokrate, a gleda se ko je ko.
Zasto se pokusava samo kod bosnjaka stvarati multinacionalnost, jednakopravnost itd itd. Kad u banja luci i hercegovini bude tako prvi cu javno potpisati da cu uvijek glasati za gradjanske stranke. Do tad razgulite!!
pa šta si mislio Žare sa Bijedicem!? mene si iznenadio da si krenuo za onom lopinom
Pa kad zivimo u drzavi gdje se gleda etnicka i vjerska prirpadnost a ne kvalitet. Kad zele da glasaju narodi a ne gradjani.
To nigdje nepise , narode probudite se..neskolovana bagro sta ti pise u pasosu
To je ta graDŽanska.
Pogledaj imovinu nebošnjaka u ovim ko fol proboxanskim partijama i sve ti je jasno ( dva Komšića , Lazović , Dumović ... ) Na žalost , ova podmukla politika vodi BiH prema raspadu . Za informaciju pripadnicima sva 3 čopora svi koji su na vlasti imaju rezervne položaje ( kuče , stanove ) u Turskoj , Hrvatskoj , Srbiji ..a ti stoko u rovove . Bolje niste ni zaslužili
Žare, idi u Banjaluku, pa provodi što hoćeš. Nisu tebe džabe zvali vojvoda iz Bilece. Neka se svi pitaju zašto
Kandidujte Mehu, osjecam se kao Srbohrvat zarobljen u tijelu Bosnjaka, a karakter mi je onako, da kazem, Sejdic- Finci, znaci manjinski.
Nikakva uvreda spram one što uradiše tvoji Vujovići u Bileći pa nijedan Bošnjak ne ostaade živ u njoj.
To je ta bošnjačka “gradžanska” država gdje nije bitno tko je koje nacije i uz to socijaldemokracija haha
Samo da se zna i Dodik je socijaldemokrata.
Ispravno dosta je više da neko mora biti određene nacionalnosti da bi dobio posao radio vodio stranku, grad državu onaj ko zasluži dobit će moj glas ne bitno na religiju vjeru ateizam ili bilo šta drugo, dosta je više naših ili onih koji nisu naši, mene lično sve boli od naših koliko su nas ubili u pojam nevažno iz kojeg naroda dolaze ti naši svi su isti nesposobni, lopovi i korumpirani.
Eto cetnika i islamofoba konacno je pokazo svoje pravo lice,eto zato smo tu gdje jesmo ja sam reko sebi ili SDA ili nijedna stranka mora se nesto uradit po tom pitanju
Najbolji su ovi sto imaju "pravo" ime u ovom dijelu federacije pa ih na liste guraju i pozicije samo da se dokazuje multikulti nesto...a kakvi su inace nije vazno
Zar ovi još postoje? Dobit će nekoliko kantonalnih zastupnika da mogu velike ucjenjivati u koalicijama.
Toliko o ideji građanske BiH, građanske probosanske stranke su isto sto i SDA, muslimanske stranke samo ljepše upakovane radi stranaca.
Sve ista govvna,sve do jedne jedine stranke u BiH....ko fol demokratske,gradjanske vako nako....a kod svih nacionalisticki stavovi dodju do izrazaja kad tad
Bosnjacki fasiti na svim nivoima
Nesto puno prijateljuje sa premijerom Halilagicem u zadnje vrijeme, znaci mogao bi ko zna koji dres po redu da se mijenja. Sve je tako sturo i besmisleno, od premijera pa nadalje.. Niko ne obraca paznju na dobrobit naroda, samo uhljebit sebe i svoje prijatelje i porodicu.