Mehoux Codroult
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
07.11.2015.
Komentari
2860
Komentari korisnika
Tako da, moji veliki mumini, trenutno kao narod imamo vecu sansu da budemo unisteni zbog ogovaranja, kamate, korupcije, jer mnogo mnogo vise nas radi to, i prelazimo svaku mjeru, nego sto ima homoseksualaca.
Bog unistava narode kada u odredjenom grijehu svaku mjeru predju, bilo homoseksualizam, bilo kamata, bilo razbojnistvo, laz, itd... U svemu ostalom, homoseksualac je grijesnik koliko i muskarac koji ima vanbracne odnose sa zenom.
Bas dno dna, neke otvorene probleme treba rjesavati, ali praviti ga tamo gdje ga uopste nema je bolesno.
Sta je ovo, oce Makarije?
Fatah ti je nesto ko nas SDP, sekularna stranka koja u ratu zaledi djelovanje, a u miru prica kako su za sve krivi dzihadisti, kako je trebalo ovako ili onako, i krcme budzet.
Mislim da vam je i nakon vasih komentara jasnije o cemu pricam. Pravo i zakon su univerzalni, i moraju se stopostotno provoditi, a kod nas svako ovakvo djelo ode jel zensko, jel homo, jel vjernik, jel SDA, dok istovremeno svi skupa patimo od kriminala.
Da li je krivicno djelo teze iz razloga sto se radi o homoseksualnim zrtvama, ili smo svi jednaki? Zamisli naslov: Opljackan heteroseksualac. Razbojnistvo je razbojnistvo, razbojnike u cuzu.
Nisam ni ja strucnjak, ali to sto ti pricas imalo bi smisla da stvarno Ukrajinci vode svoju politiku. Ukrajinska protuofanziva je meni vise izgledala kao pokusaj da se opravda silna pomoc i stvore uslovi za jos pomoci, a vojni rezultati manje - vise.
Ja volim da vjerujem da je nesvjesno. Licno smatram da je greska islam svesti samo na obred, i na bezbroj pravila, a zanemariti drustvo. Islam u Mekki i islam u Medini nisu isti, i pogresno je tumaciti medinske propise u mekanskim okolnostima. Na kraju dodjemo do toga da nikad vise ljudi nije znalo za neki minoran propis, a istovremeno po korupciji smo u svjetskom vrhu.
On prilazi policajcima i kaze: Sta je bilo?! A sesnaest hiljada policajaca odgovara: Nemamo pojma! Kratko jasno, a ne ko u nasim serijama, te ovako cemo drugovi, te onako cemo...