dsxx
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
17.10.2013.
Komentari
1803
Komentari korisnika
Većina kršćanskih zemalja podržala rezoluciju a muslimanske i afričke zemlje suzdržane ili protiv da se čudu čudiš.
Crna Afrika je baš crna
Mi koji smo se borili za BiH se još uvjek sjećamo tvoje borbe rezolucija manja veča i tvojih kockarskih dugova koje su plaćali građani BiH dok si bio u UNu i USA na naš račun.Nekad je puno bolje ne reci ništa, da se ne bi vidjelo koliko ti nisi radio ono šta si trebao raditi zašto si bio plaćen i preplaćeni.
Mitomanija na djelu.
Nikad niste ni bili ljudi pamtimo mi vaše amandmane iz 92ge.
SDA postavlja rukovodstvo na tuzlanskom aerodromu, SDA je vlast u TK, oni su takođe direktni krivci za svo zlo u TK zadnjih 30 godina. Sva industrija, univerzitet, bolnički centar UKC, rudnici, livnica privatizacija ,aerodrom itd its sve je uništeno i njihova je zasluga 100 procentna.
Laž čista info iz wiz-aira je da neće biti baznog aviona na Dubravama, a već je napravljen zimski red letenja tako da od toga nema ništa molim vas novinari radite svoj posao i pišite tačne informacije ne bavite se trač partijama.
Bože vlade i cirkusa sad i ove što su glasali da ostane vd direktor smjestit u zatvor vjerovatno su isti kao i on. Gdje ima da se protiv čovjeka vodi postupak i da vlada te države izglasa da optuženik i dalje može biti direktor policije. Cirkus ništa drugo a mi građani smo najvjerovatnije majmuni ili ovce.
Šteta
Lijepa vojska i vojni rok od godinu dana šteta što nema više.