fbUser1619696775
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
29.04.2021.
Komentari
309
Komentari korisnika
Pazi baklave , zagorie ti ( izbori se pribliavaju ) . Kakvo je vrijeme u Kanu , moe li se kupati .
Kakva dubokoumna misao . Ovog uhljeba pod hitno instalirati u UN , prerastao Brisel .
Odakle su ovi Vogošćani . Zna li iko gdje su radili prije uhljebljivanja .
Da li je zakonski regulisano pušenje u rovovima jer ovi glupi narodi i ne slute da sa ovim političarima mogu završiti samo u ratu . A i nisu ništa bolje ni zaslužili . Bravo za sve političare na svim nivoima , majstorski derete ove tupane u sva tri naroda , možete im uvaljivati bilo kakvu foru samo je malo kamuflirajte u patriotizam i odmah prolazi .
Ovi etno-klero nacionalisti ( iz sva tri stada ) skupa sa hrabrim samoproglašenim probosanskim građanskim patriotima ( čuvarima opljačkanih fabrika , fotelja ,.. ) su ustvari braća , isti profili podkapacitiranih ruralnih papaka koji su od BiH napravili najgoru državu u Evropi i sada to ko fol brane , a ustvari oni su pravi grobari i izdajnici BiH . Fuj bagro .
Nema Helez vremena , sklapa dronove
Da li misliš na truhli zapad . Stvarno ste beznadežan slučaj , a taman ufurali da su neka fora .
Pa kada je tako onda se jednostavno odvojite . Ne mislite valjda da BiH pripada vama . Sumnjam da bi druga dva ikada pristala na to . Otrijeznite se na vrijeme .
Svi ovi smiješni političari koji su čuli za pojam - crvena linija - a u stvari se ulizuju svojim čoporima ( mislim na sva 3 ) da ne bi dobili etiketu izdajnik su grobari i največi neprijatelji BiH . A ovi samozvani probosanski patrioti se ne trebaju više busati po portalima , po njih će na vrata doći da ih odvode u rovove jer valja braniti opljačkanu imovinu ( Poljine , Laktaši , Radomlje ,... )