antibiotik
Spol
Ženski
Boja avatara
55AD53
Banovan
Da
Registrovan
12.10.2014.
Komentari
14166
Komentari korisnika
I kažu, ma jok, nećemo srpski svet, nećemo veliku Srbiju. A šta radite po Bosni i Crnoj Gori? Šta ovo pričate? Nismo mi blesavi pa da ne skontamo šta je Otvoreni Balkan. Eo, sve priznajete. Vulin je još konkretniji.
Nama ne treba ruski ugalj. Imamo i svoga za izvoza i izgleda da samo i ide za izvoz, a ništa za domaćeg kupca. Nek se narod mrzne zimus pored tolikih rudnika.
Kako bolan u dugovima, a potražnja uglja kao nikada? Kamionddžije nosaju spiskove ljudi koji su im se upisali prije 7 mjeseci. Prazni podrumi, a pojma nemaju kada će i da li će ugalj dobiti. Tržište imate bar sada kada je kriza za energente. Nabili cijene na 250 KM, a nema ni lopate. Da li se čeka da poskupi kao pelet?
Idi ispoštuj bar pola rezolucija UN-a pa dijeli lekcije šta ćeš dozvoliti, a šta nećeš. Ovaj nam navuče sada Iran, a eto sutra Turaka, a za njima i Rusa kao u Siriji. Ista postava do u detalj.
Ne smije im se dozoliti da prenesu sukob iz Sirije na Balkan. Bosna je pretijesna i mala da ostvare svoje ciljeve nego im treba cijeli Balkan. Ko god ima kakve svoje interese da rješi eto ga na Balkan i Rus i Amerikanac i Britanac i Jevrej i Persijanac i Turčin. Dodikov je cilj da srpsko ruski svet se sa granicom na Drini premjesti na Savu i Unu. Bar privremeno dok ne otvori front u Hrvatskoj kao u Ukrajini. Apetiti su čudni.
Dosta bolan sa prepadanjem naroda. Eno gajba paradajza nije ni 10 KM. Paprika, patlidžana, bamje, mladog graha, buranije, jaja vakvih, jaja nakvih, sireva onakvih pa ovakvih....za 300 KM da natrpaš veliki zamrzivač do vrha. A krompira pa luka pa krastavica pa pekmeza ovakvog meda onakvog pa voća svih vrsta. Samo totalno nesposoban bi umro u Bosni od gladi.
Zašto u Bosni moraju počinjati svjetski ratovi?
Kada je mogao Vulin i Brnabićka može i ona u Vladu. Već je vidim uskoro tamo.
Garant će uzeti nekoga iz Magreba da se prošire i na zapad. Tamo im je tanka flijala. Samo što ni jedan ne radi u korist islama i muslimana nego protiv što pokazuju brojke ubijenih. Preko 80% su muslimani. Čija agenda su to ćemo saznati i kada saznamo ko je ubio Kenedija i Marilyn Monroe.
Trebalo bi biti dovoljno žitarica i ove godine samo ako ih neke zemlje ne bi slakdištile kao vakcine za koronu pa poslije pred istek poklanjale ili bacale.