Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povratak na normalne brojeve nakon pauze za vikend
To je već trend postao
Dobrodošli u sarajevsku Hitnu medicinsku Pomoć. Mi smo svi zaraženi i ne možemo vam pomoći, ali vas možemo uputiti vidovitoj Džemili, Milanu Tarotu i nani Zulejhi. Zato ostanite zdravi i nasmijani.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
koja je naša perspektiva da ovo zaustavimo, bilo da je vakcina u pitanju ili mjere. nema je ili nema ih , prosto samo brojimo
Kazne, kazne i kazne. Njemačka filozofija.
@Afrlm Nije ni poenta da zaustavite nego da brojite zarazene mrtve.. a to što je potrošacka korpa 2000 KM.. a plata 500 koga briga za to..
Ma laz sve
Pogledajte press konferenciju povodom protesta u Zagrebu https://youtu.be/-G2k-aTUx94
Haj ba novinari potrudite se malo ... interesuje me broj u mom kantonu, a ne samo u KS i RS-u. Ne pisete da je u HNK, ZHK i SBK katastrofa. Drže se KS, a ni oni ne znaju koliko imaju te dnevni, te kumulativni. Novinarstvo NULA.
Presjek stanja u svijetu 2022. godine: Covid wtf? Sta je to? Presjek stanja u BiH 2022. godine: 329 pozitivnih
Lažu
Otvorite skole u punom kapacitetu pa ce se brojevi smanjiti...
Jedva cekam da pročitam umobolne komentare koji kazu kako je korona laz
@DajDzevada666 Kažu 304 i to je jedna i jedina istina. Bravo ovco, vrati se u svoje stado.
Mislil ovo stat ikad
@Zirfan Pitanje ti je izrazito inteligentno. Ne misli stati samo od sebe, jer nije stalo ni preko ljeta. Samo će biti gore, dok se ne cijepi dovoljan broj ljudi. A kad će to biti, ne zna se. Do tada, očekuj povećane brojke ovu jesen i zimu.
@Zurfan Stat će kada ovcama stigne iz dupeta u glavu.A do tada će se grliti i ljubiti na dernecima i svadbama.
Otkud 1500 testiranih
Dobro je jučer neko komentarisat ponedeljkom 100 od utorka do subote 300 Nedeljom 200
Naši susjedi sa ovom situacijom na odnusu nama u svakom pogledu ipak puno bolje upravljaju. Tako i EU i ostale države to ocijenjuju, i baš zato nema nama u narednom periodu kud maknuti sa crne liste.
moji jutros testirani nakon skoro deset strasnih simptoma,drugo 4ti dan na neinvazvnoj ventilaciji
@the_ab Možda je do testisa?
morRe bit,sigurno je do toga,laz sto posto
Trebalo bi pojacat testiranja, vrlo malo testiramo
@nicaze01 Koga testise?
Već su me bili zabrinuli sa onih 99 :)))
Dnevno 300 prosjek, znaci do sad je cijela drzava bila zarazena
matematika ti nije jaca strana ocito. Recimo da ima otprilikr 3miliona ljudi, dnevno se zarazi 300, znaci treba otprilike 10.000 dana odnosno malo jace od 27godina da se svi zaraze posto broj ocito ne raste eksponencijalno barem.po prikazanim brojkama.