Afrlm
Spol
Ženski
Boja avatara
A15CFB
Banovan
Ne
Registrovan
21.11.2018.
Komentari
1112
Komentari korisnika
Ispitajte ga malo gradivo, šta znaš Bošnjo je to - nađe biblioteku gdje je nikad nije bilo.
Test,test,1,2,3 i radi !
Ne razumijem zasto se ne bi pisalo.To je regionalna vijest ali vi se bojite istine vec 30 godina a istina oslobadja energije vece od atomske.
Ja znam decka koji se bavi modelarstvom, napravio je stotine maketa aviona,brodova i naravno ima zdrav odnos s svojim vrsnjacima i prema njima se ravna a ne prema projektovanim trendovima na "drustvenim" mrezama.
jedini pravi lijek je drustvo vrsnjaka u stvarnom drustvenom zivotu i svrsishodni rad koji ukljucuje ruke a nisu tableti i mobiteli. Trcanje nije dobar oblik jer je vid savremenog bijega od realnosti vec konkretan FIZICKI rad koji ima neki KONKRETAN ishod npr uzgajanje hrane ili postolarstvo i sl.
Zahvaljujuci socijnim mrezama vecina djece imaju poremecaj narcisoidnost a njegova blaza definicija je: mene moraju svi voljeti ali ja ne moram nikoga. To je maksima socijalnih mreza kao sto je npr. instagram. Vecina djece nema psihijatrijske (psihopatoloske) bolesti ali 2/3 imaju psiholoske poremecaje i neki oblik gubitka osjecaja za realnost.
ma to jasno ko dan ali zabavlja ljude lakrdijama i poželjnim tumačenjima onoga što svi vidimo da nije tako.
Ko je vidio šta AI može uskoro će se AI sama registrovati na drušvene mreže i pisati komentare, praviti videa ako već to nije slučaj.
u nekim gabratima mjerljivim - živo me zaboli za Izrael ali očigledno neko se tu spengo s njima,
Niko na bljeskove prije zemljotresa nije obratio pažnju i već čuveni snimak objavljen na HRT1 a napravljen je 2 minute prije zemljotresa u Gaziantepu.