Frutek
Spol
Muški
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
06.06.2013.
Komentari
421
Komentari korisnika
U sekundi levati. Za 5 sekundi ne bi bilo strasno uopste.
Hahah inače su baš reagovali evo 30 godine na zabrinutost i pozive da se vrate na integracije.
Nisu smjeli pustit Wizz da ode koji je i napravio i razvio taj aerodrom. Nakon njihovog odlaska, ovo je bilo pitanje vremena. Bojim se da nema povratka ovdje.
Vladimireeeeee...Vladimireeeee...vakat je...
Izgubila je raja povjerenje u el.auta. i ovi što su ih kupili, barem pola tvrdi i misli da se zeznulo. Kao rabljeno ga niko neće i samo to je dovoljno da se ne ide tim pravcem, kamoli cijela lista drugih razloga. Boga pitaj na sta ce ova priča izaći...
I napravite da se motocikl moze registrovati na 6 mjeseci jer se maximalno toliko i može vozit. Pa zamislite da platite reg auta godinu dana, a nakon 6 mjeseci vam je zabranjeno vozit. Registracija motora je u većini slučajeva skuplja od auta i teška je pljačka (iznos reg na godinu dana).
Teški debili ko god je organizovao. Totalni haos cijeli dan grad blokiran gore neg u ratu. Prekomplikovana je to za nas organizacija.
Vec od 120.000 KM
Pauk danas prvi dan u Tuzli i naradio se, nema gdje nije noso :D :D Što i Sarajevo nema pauk? Moje skromno misljenje da svaki grad, svako mjesto i selo treba barem po par komada imat kakva smo stoka.
I opet pola drzave saobracaj prekinut...