didjeridu
Spol
Muški
Boja avatara
2174C8
Banovan
Ne
Registrovan
25.06.2020.
Komentari
2435
Komentari korisnika
Pa jel opet? 😉
Haha, kad bi to tako išlo. Prije će masa srušiti svoju vlast, nego se ići boriti za Ruse. Nitko ne j**e Ruse, samo dajte plina i nafte. Nitko ih zaista ne voli, osim valjda Srba.
Uvijek sam mislio da je djelovanje tajnih službi ograničeno na vrbovanje stranih agenata, a ovo drugo manje-više stvari za snimanje filmova. Sada se tek vidi sistematsko djelovanje KGB/FSB agenata po svijetu. Nađeš skupinu ili pojedinca koji ti odgovara i financiraš ga - za sitne pare podrivaš neprijatelja. Njemačka i Švedska su dobar primjer, kao liberalne i demokratske zemlje, u što se mogu pretvoriti.
Ima ima, "Načertanije" mi pada na pamet
Ne znam što smo najgori na Balkanu, ali najveći licemjeri su Bošnjaci. Ne znaju gdje pripadaju, pa laju i grizu koga stignu. Nažalost.
Opet ovaj o napretku Srbije, a nitko ga to nije pitao.
*dotur
Nije metak u potiljak, nego je nesretnim slučajem ispao kroz prozor prilikom pokušaja samoubojstva s tri metka, dva u srce, jedan u sljepoočnicu.
Dobro je napisano, misliš da u Kremlju nema onih koji bi rado vidjeli da Putin ode (ili bi ga sami koknuli)? Osim ako misliš da je Kremlj samo Pootin.
Misliš na osuđenog kriminalca Dejana Berića, koji dobiva pare za dovođenje dobrovoljaca iz Srbije? Ne ratuje on u rovu, sine, on je plaćen da snima proruske filmiće i objavljuje na Youtubeu.