Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cista provokacija
Divljaci šumski
Pratioci demona tkzv Svetog Save
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad tad ovdje če puči, jednostavno nema života sa srbima!
Ovakvima vjera ništa ne znači! Pa oni sami ne čitaju Bibliju i ne sprovode njeno učenje
koji je ovo idiot nevaspittani.
Blago njemu lud i boli ga briga ništa njega ne handri ništa on ne Devera, mozak na pasu i pravi crkvu nikome, najbolje je ludjacima bgmi
Ko sektas neki iz horor filmova
Možda mu se ne radi a hoće da dobije platu pa gradi crkvu koja će biti prazna
za sav jad koji se desava na ovim prostorima decenijama unazad, najzasluznija je SPC
Njihova religija je ubiti nekog jer je drugačiji. Aleluja!
Hocel on biti na mjesalici?
Nigdje u svijetu ne postoji ovolika mržnja kao što Srbbi pokazuju prema Bošnjacima!!! Čak su i Nacisti priznali svoju krivicu i nastavili živjeti u miru okrenuvši se od ratnih zločinaca iz svojih redova, ali ovi grade budućnost i djecu truju za neke nove ratove izgleda...
Cinjenica je da se Bosnjaci tamo ne vracaju. Zato nije cudno da se gradi crkva. Doselice se pravoslavci. Oni tu zele da zive, a mi ocito ne zelimo.
stone age people
Sektaši od Boga označeni. Lazna vjera koja preko spominjanja Boga i izmisljenih svetaca zagovara genocide, mržnju i progone. Satanistička ideologija i mržnja prema čovjeku - djetetu stvoritelja - sve same đavolje odlike.
Treba se zaliti Aliji sto je mijenjao Srebrenicu za Vogoscu.
Za 30 godina ce imati svoju HISTORIJU kako je pravoslavni narod tu protjeran.
Pa, M A J K U VAM J E B E M U P I Č K U !!!! Ustvari, i neka, treba. Drukčije se nećemo osvijestiti. Drukčije ne bi vidjeli s kakvim svinjama imamo posla.