enah
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
18.01.2014.
Komentari
2339
Komentari korisnika
Posto svijet sve vise suosjeca sa Palestinom, Zapad je skontao da muslimane treba ponovo ogaditi, pa su ove idiote upregli da vrse terorizam lazno se predstavljajuci kao muslimani.
Odlicno!
Al sadrzaj odluke je suprotan svim normalnom pravnim nacelima. Onaj ko ima ovlasti moze i h koristiti samo u zakonite svrhe.
Je li Alija citao DMS kad je potpisivao? Ima li ikakav pravnik da ovo opovrgne, jer nemoguce je da su Ameri napravili toliku nestrucnu gresku i da su dali vece ovlasti kantonu u odnosu na drzavu.
Zar stvarno vjerujes da je Trojka napravila gubitke u ovo malo vremena? I da li su uopste njeni kadrovi tu?
Mogao je on ne prihvatiti da udje u semu i posteno reci otkud vam ja padam na pamet za medicinsku opremu, nit znam sta o tome niti mi je firma za to registrovana.
Ne citam poruke nebitnih ljudi. Da nije veza i stela on bi bio prosjecan seljacic, a ne poduzetnik i biznismen. Niko normalan ne moze povjerovati da se bas on nasao u biznisu sa respiratorima.
Al nalazi se na Kosovu
Nije bitno sta kaze lekar niti pravoslavni post, jer on je prevazidjen. Nakon Isusa Bog je poslao Muhameda i posljednju objavu covjecanstvu koja ukljucuje i kako se posi. Ima knjiga i nije izmisljotina.
Nije bitno sta kaze lekar niti pravoslavni post, jer on je prevazidjen. Nakon Isusa Bog je poslao Muhameda i posljednju objavu covjecanstvu koja ukljucuje i kako se posi. Ima knjig. Nije izmisljotina.