fbUser1623692681
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Da
Registrovan
14.06.2021.
Komentari
637
Komentari korisnika
Iran ima jače Univerzitete od ovih s k9ji su izbačeni. Perzijanci su nacija stara 6000 godina i kompaktna u kontinuitetu, ne treba to potcijeniti.
POSTAVITE BROJ TELEFONA NA KOJI ĆE LJUDI ANONIMNO MOĆI PRIJAVITI OVE PLJAČKAŠE, PRIJAVITE POLICIJI I POKAŽITE DA JE KAŽNJEN ZBOG TOGA, PRITIŠĆITE SUD DA TO URADI DO KRAJA, OBAVJEŠTAVAJTE JAVNOST O POSTUPKU I IMAT ĆETE BEZBROJ PRIJAVA. PA, TI GLUPANI KOJI TO KOPAJU SE JAVKO HVALE NALAZIMA NA FACEBOOK-u, LAHKO IH JE PRONAĆI. SAMO VI DOKAZITE DACIMA SMISLA PRIJAVITI.
Ljubim te u Produkt, pametnog i brižnog.
Ako se ne budemo odnosili prema genocidu kao jevreji prema holokaustu, eto novog genocida ubrzo. Najbolja razlika u odnosu prema genocidu se vidi u upravljanju SDA direktora Memorijalnog centra Potočari I upravljanja Emira Suljagića. Dok je za SDA centar bio novčanik i meta za pljačku, sada imamo priču o genocidu u generalnoj skupštini UN i novu rezoluciju. SDA je uništila Bošnjake i BiH haman koliko i SDS (ovi novi kišu ništa bolji).
Nažalost, slika zagrljenih Dodika i Hadžifejzovića uglavnom je slika novinarstva u BiH. Doduše, ni Pećanin na kraju nije ništa bolji. Patuljka iz Gusinja da i ne spominjemo. A, ova boranija što mora da radi za njih - idite na vrijeme u Njemačku kao i svi mi ostali, da vam ne propadnu godine hizmeteći lopine šošonske, koji će sutra Bosnu dati srbima, samo ako ponude više.
Jbg kad je prazan! Digitalni, kožni, džep, svejedno je kad propuh bije iz njega. U norveškoj ovo nije vijest nego koliko je minimalno što mora leći u taj novčanik. Ložite nas glupostima.
Polahko ali sigurno se otvaraju oči svijeta o onome što se događa u Palestini. Do 7. oktobra to he bila stvar sporedna kao i uzgoj narandži tamo, a sada su mladi svijeta ustali da pokažu kako se tamo ubijaju djecai čini genocid već desetljećima. Može Netanyahu bombama poravnati i Gazu i Zapadnu obalu al sjeme otpora je posijano, svijet je počeo gledati na njih kao zločince iz Gaze a ne više kao žrtve holokausta. I Hitler je '39. bio moćan i nepobjediv kao i Izrael danas, ...
Podrška svim borcima svijeta koji se bore protiv agresije i okupacije, ma ko oni bili. Mi najbolje znamo šta to znači.
ĆAMIL PIJE SA SRBIMA!!!
Sjećam se kad su Sergeju u Sarajevu podvalili da obuče majicu s likom nekog muslimanskog vojskovođe a on mislio da se radi o civilnom licu i jedva se uspio oprati u Beogradu od podlog podmetanja od strane muslimanskih podmetača