Karpatlija
Spol
Ženski
Boja avatara
80D239
Banovan
Ne
Registrovan
02.04.2013.
Komentari
9386
Komentari korisnika
Zna li pitu napravit?
Nepriznati i ilegalni muftija. Islamaska zajednica Sandzaka pripada pod upravu Sarajeva a ne Vučićevih "muftija". Plačipychka obična. Gdje pise da su Srbi genocidni? Jedno su nase svađe, postapalice i zayebqncya a drugo Vučićeve izmisljotine i laži.
@malovan Jedino mozes da prodas i mirno odes ili da ponovo postavljas barikade pa da juriš u Tomi Vinkoviću ka istoku.
Selamalejć a ona bi takva u vojsku i prekrsila Bozju zapovjed - ne ubij sve sa hidzabom u paketu.
Djeca debili koje odgajaju Faće i druge razne brude, brade preko tik-toka gdje reklamiraju dobra kola, kyrve i laganu lovu i repuju kako je fino dilati narkotike i nabadati neistomišljenike.
Paklom se strase budale i da se mase (stado) natjera na poslusnost. Ako Bog postoji i ako je on kreator (otac i majka) gdje je logika da se beztjelesno i nematerijalno dijete kaznjava materijalnim mukama (vatra, žeđ, glad i sl.)? Bog postoji samo za bogatu elitu i svećenike i njima sluzi kao velika Babaroga da strasi idiote.
Nakon glođanja zastave totalno skrenuo. Valja sada svetom Porfiriju objasniti zašto je rezolucija usvojena pored spiskanog bogatstva za potplaćivanje ljudoždera i neolitskih zajednica sa kariba i iz Polinezije.
Šta kažu iz SPC zaštosu nebeske bajalice propale? Zašto Bog ignoriše nebeske molitve svetog poglavara nebeskog naroda? Da se mozda nije naljutio na njih?
Prosjecan ucenik u Boliviji u udzbenicima historije čita sabrana nedjela srpskog sveta osokoljena SPC.
Svegenocidni sabor.