Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da podsjetimo gospođu Powers, da su gospodina Dodika na vlast donijeli tenkovi američkog SFOR-a, što znači u prevodu Vi gospođo Powers ste ga i doveli tu gdje jeste. Sjećate li se izjave gospođe Olbright za Dodika? Ja je još pamtim...
Pa sta,i Putko je govorio u Njemackom parlamentu o miru i ekonomiji,pa vidi sta nam uradi
A zašto su Ameri išćeri Sorošlije iz USA? Kome ova prodaje muda pod bubrege. Nek se Soroš u americi bori za prava crnaca, šta ima obdje potpaljivat obojene revolucije
Ruska ambasada radi i subotom. Nema odmora dok se ruše institucije BiH. Pokušali ste tako i sa Ukrajinom pa ste dobili pravu vojnu silu na svojim granicama.
Dodik I Trojka idu pod ruku. Duška Jurisic: Ušli ste u opasnu zonu, preporučujem vam da iz nje izađete, odgovor na pitanje novinara N1 Amira Zukica o uhljebljavanju u svoj kabinet žene "nezavisnog" analitičara Zarka Papića. Trojka ne samo da je neprincipijelna nego i naginje diktaturi. SDA je za njih Ferrari.
Dodik I Trojka idu pod ruku. Duška Jurisic: Ušli ste u opasnu zonu, preporučujem vam da iz nje izađete, odgovor na pitanje novinara N1 Amira Zukica o uhljebljavanju u svoj kabinet žene "nezavisnog" analitičara Zarka Papića. Trojka ne samo da je neprincipijelna nego i naginje diktaturi. SDA je za njih Ferrari.
I sta cemo sad?
Razočarati ću SDA i SNSD Wagnerovce, a umirit normalne ljude u BiH. Oružane snage BiH su opremljene američkim naoružanjem, voze američka vozila, nose original uniforme američkih marinaca, svakodnevno usklađuju aktivnosti sa Pentagon preko NATO štaba u Sarajevu. Ako meni ne vjerujete bacite pogled u kasarne Rajlovac, Kozara, Čapljina.SNSD, SDA i HDZ su prolazne dječije ospice koje će BiH imati još neko kratko vrijeme.
Vi ste omogucili,1992 godine da ti srbi silju u bubija, nevine ljude!? Sad traze zastitu da im niko nesmije kazniti za njihova djela usvojiti Sebi da Bude njihova tvorevina!?
Prevedi svega ti
Dodik je svjestan da je njegovo prošlo zbog godina koje ima pa zahebava sve oko sebe.
Neće ni srbi vječno trpit ovog duduka odzvonice i njegovo.
Pa upravo mu je Marfi dao vlast koju nikad do sada nije imao. Marfi mu skinuo najačeg muslimanskog protivnika (SDA), stavio pod njegovu i Čovićevu upravu muslimansku Trojku, a Trojkaše mu, preko Nikšića, umjesto na opoziciju RS-a konektovao na SNSD i još mu pride dali 4. glas u D. Naroda čime je krunisan u Cara ne samo u RS nego i u BiH. Dodikovi napadi na Marfija su fingirani u dogovoru s Marfijem, a sve s ciljem da se prikrije i maskira zločinačka Marphiyev odnos prema Bošnjacima.
Ma nemoj tako šefice to oni kažu radi dobrobiti građana kojima su penzije i dalje 120KM poslije 30 godina njihove vlasti
Eto kad svi sve konačno znamo...hoće mo li nesto poduzeti ili ćemo lajati kao i on?
Jasno se vidi da je duduka obuzeo sejtan koji se zove rus.Ovakav entitet niko na zemaljskoj kugli ne zeli pa ni Kosovo .
Ovim zakonom Dodik spasava svoju kriminalnu radnju dok je njegov sin vlasnik mnogobrojni firmi a cale mu namjesta tendere a ostali neka zive od srbovanja.