profic
Spol
Muški
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
20.12.2013.
Komentari
1460
Komentari korisnika
Karte na stol i zatvor ako bude tacno a opet i zatvor za one koji su lazno optuzili ako jesu trece nema .
Boze dragi zar treba neki belaj da se desi da se neke stvari pokrenu ...koliko smo kao ljudi losi a zakoni nam se ne postuju ..citam tuzilastvo nije ovo nije ono ...svaki covjek bi trebao hiti insan a onda djelatnik na bilo kom mjestu ..kada tu stvar postignemo imacemo i komesare i tuzioce i ljekare i sudije da valjaju .Do tad ....
E vala i ti si obicni svercer i mutivoda tako da nemas pravo nikom nista reci .Dodik pjeva ko vise plati trenutno Rusija najbolje placa i tako i pjeva.
Nije on iz Kukavica medjede jedan
Ovaj azrael stvarno misli da bi se dobro proveo u ratu sa Iranom .Oni racunaju da amerika ratuje za njih svojim oruzjem .To nebi bio hezbolah ili hamas vec mocna armija koja broji milon aktivnih vojnika ..mocno lasersko oruzje i najbolji dronovi na svijetu .Blef nista drugo .
Hrvatska jeste prijatelj BiH i politicari su prolazni to je jedino istina.
I ta njemacka spala na niske.grane cuj tajni plan a novine na sav glas pisu o tajnosti .Druga stvar Rusija nema takve planove iz svih analiza se vidi da je glavni cilj slomiti Ukrajinsku ekonomiju i ovladati energentima za Evropu .
Brz oporavak vam zelim i naravno da ga ima i bice ga vazda.
Da je docekati da neki.politicar izadje iz politike i uhvati se realnog sektora i trzista sav bi sretan bio .Ovako jos uhljeba na narodnim ledjima kojih je sve manje.
Nisu ameri napravili rs vec je nastao 92 ..Bosnjaci su naivni i ne nasilan narod ali kao takav je i dozivio genocid .Zasto posle rata nema osvete a znamo da su bukvalno zatirana prezimena u I.Bosni.Onoga momenta kada shvatimo da je vojna cizma uvijek garant opstanka naroda tada ce mo prestati ziviti u iluzijama da ce nas ameri i sl.braniti .