fbUser1604848021
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
08.11.2020.
Komentari
3937
Komentari korisnika
Nevidi narod u rs ko ih posteno pljacka od Dodikove retorike koja mu samo sluzi za zastitu onog st je nelegalno stekao.
Politicka prozivka a svi love u mutnom ,sve sto nas Dodik vise proziva mi ga gadzamo milijonskim tenderima.
Ako je Jasmina i kcer Bakira Izetbegovica ne smije napraviti gresku jer to se osuddzuje bezbrojnim komentarima .dok dnevno saobracani nezgoda u BiH vise nego u citavoj EU to vam je dokaz kolioko smo sami odgovorni u saobracaju i pridrzavamo se propisa.
Trebalo je ga oboriti ,za uzvrat bi Vucko dobijo napad na terijotalni integritet i suverinet BiH sve ostalo je suplja prica.
Dvije opcije igra Milorad Dodik jedna je da prosi i trazi novac da bi izbjegao totalno rasulo u ekonomskom sistemu , posto mu to ne ide za rukom sad je opcija mora uvuci nekoga kako bi napravijo belaj i na taj nacin izbjegao svu krivicu od totalnog zaduzenja u rs.
Sad tek vidimo zasto je Bakir prodao BiH samo da bi svoju sultaniju postavijo na ovu funkciju.Znaci tu se najvise lovi u mutnom preko zdravstva pacijenata sto ga ne dobiju adekvatno a upise se u sistem dasu ljeceni i tu se pere novac.
Mafija utjece na volju gradzana , dok kodnas obrnuto politicka mafija na SKY aplikacijji , na crnoj listi , fini momci koji nas vode u totalni sukob samo radi njihovi licni interesa.Vrjeme je da se narod totalno ujedini i skloni ovo politicko smece u celije inace ovi ce nam drzati oruzje u ledza i prisiljavati u rovove .
Nas sistem jetotalna katastrofa ali to je prouzrokovano od politickog sistema , kako ih nije sramota da kazu budzet od 6milijardi da je zdravstvo ,skolstvo i sigurnost gradzana na zadnjoj letvici jer treba nahraniti ovaj pogani politicki sistem od nekoliko hiljada koji zive na drzavnim jaslama a nerade nista samo se ne odmicu od te fotelje koja nas kao gradzane skupo kosta.
Pod prvo treba osigurati zakonski postupak da svaka zena bude zasticena kad prijavi nasilje nadleznim organima . Svaki slucaj treba ozbiljno svatiti a razbojniku na prvu odrzati lekciju da mu nikad napamet ne paden da kaze ruznu rjeca a kamoli da digne ruku jer takvi sto rade su osobe sa najzanjim ljudskim karakterom muskarca.
Previse serei ovaj Dzeko umislijo se da je zvjezda u penzjonerskim danima.