Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove vladajuće iz RS sve incident. Napad na povratnike u RS nazivaju incidentom. E pa nije to incident već teroristički napad sa ciljem zastrašivanja i stvaranja nesigurnosti. Tako i genocid u Srebrenici nazivaju incidentom. Pitam se kako bi reagovali da je neka srpska porodica ovako napadnuta.
..26 nije fizicki napad terosticki cin al jest pucanje iz vatrenog oruzja. Naravno osudjujem taj cin i sto se mene tice neka ga procesuiraju po slovu pravde.
Jeste srpska26, sve je to cisti terorizam i tu svu dzubrad koja napada povratnike, bilo cije i bilo gdje u drzavi Bosni bi trebalo poslati na decenijske kazne!
Pozvao !? Koga? Tužitelj izašao i rekao nema elemenata krivičnog djela! Nakon ovoga, Pozivanje na reakciju koga?
Pa Nesicu ti, Dodik, Stevandic i slivni vama ste upravo saucesnici u ovim napadima povratnika. Vi javno pozivate na netrepeljivost i iskazujete amozitet prema bosnjacima
Placeni terorista, sigurno je dobio cvaju za ovo prestizno dijelo.
Retardu sta ti pričaš? Pa ti si svojim izjavama najviše i doprinjeo ovakvim događajima. Rekao bih ti da se sramiš, ali je to besmisleno jer ti srama ni stida nemaš. A tek kad se osvrnemo na inteligenciju kod tebe je itekako uocljiv značajan nedostatak iste.
A lik Nesic je sponzor napada. Vlada Rs pokrovitelj napada. Iz napada u napad vlasti znaju samo osudit ili sudit napadnutima kao sto je slucaj sa sudom u Bijeljini.
e moj ministre sa svojim izjavama potices ovakve dogadjaje,al sve je dobro dok Bosnjo suti
Ti i tvoja klapa iz RS ste ustvari krivci za ove napade. Ustvari, vama je i cilj da ih bude sto vise, kako bi povratnici odustali. Zagrijavajte pretis lonac pa se čudite kada krene izlaziti para pod pritiskom.
Ovo se lako otkrije, pritisne se par krezubih pijandura iz lokalnih birtija i propjevaju isto veče. Onda mu napakovati optužnicu za terorizam i strpati govno 10 godina na robiju, i to u Zenicu. Ima da proklinje dan kad se rodio.
ovi sto su napali. dobice orden smrdske republike od dodika
Tako Nesicu, angazuj se kako treba da nebi zavrsio na crnoj listi, vidio bi kako nacionalni polet ispuse kad izostane plata ili dvije... 😁
Po Putinovim instrukcijama !!! Nisu džaba išli u Rusiju po mišljenje . Jedino je šteta što je Rusija daleko i prilično zauzeta . A sreća , što su okolo sve zemlje NATO pakta . Inače bilo bi svašta .
Kadijate tuži , kadija ti sudi ?!!! 😎
Ovaj lik utripovao da je budući dodik a IQ kao u onog Mome iz Vučkovog pakaša.
Potajno se raduje smrhdhina
Ja mislim da svaki incident na povratnika,Bosnjaka,Srbina,Hrvata ili bilo koga na svoje,treba zakonom regulisati na 5 god.zatvora,to je stvarno dno dna,kad si u vecini napadat jadnog covjeka koji se i onako sam o sebi zabavio od belaja.
Sredinom ovog mjeseca 123 radnika firme “Verdi” u Tesliću ostalo je bez posla jer je poslodavac iz Njemačke raskinuo poslovno-tehnički ugovor sa fabrikom zbog nerednove uplate poreza i doprinosa.Riječ je o fabrici iz sektora tekstilne industrije, otkrio je Danko Ružičić, predsjednik Sindikata tekstila, kože i obuće RS.