gooUser1706356805
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
27.01.2024.
Komentari
925
Komentari korisnika
Pritisak je krenuo! Na zapadu Univerziteti studenti s profesorima vide istinu i aktivirali su se! Samo Arapi drže glavu u pijesku!!!
Šejla vjeruj mi riža i kečap - ništa bolje mi nema ni danas!🤣🍅🍅🍅
Čovićev stav je u 5 deka sa stavom Dodika! Rezolucija se izglasala da Genocid ne bi bio zaboravljen i da bi naučio buduće generacije o tome! A Čović pored svega što je rekao, ipak kaže da je ta rezolucija BILA NEPOTREBNA I DA SE NA TOME NE TREBA ZADRŽAVATI!!!
Srbija računa suzdržani su njihovi 🤣🤣🤣
Za svaku pohvalu! A sada usmjeriti snage ka konačnom sređivanju fiskalne politike unutar BiH! DA LI JE NORMALNO TO DA FEDERACIJA FINANSIRA TAJ RS? Prema nekim stručnim proračunima Federacija uplati 4x više a dobije duplo manje. Samo Kanton Sarajevo u zajedničku kasu uplati 50% više od čitave RS. To treba više zaustaviti i promijeniti!!!
"Osnaživanje Bh žene"? i društva po mjerilima NiPa!🤣
Definitivno treba odgovoriti Za koga radi? Nasrtaj na B-J! Sefer dokumenti. kao upute ! standardi mimo sindikata! Politička igra i osporavanja direktora koji nisu po mjeri ...Sve je zapisano i treba biti procesuirano... Neka se ne zavaravaju!!!
Saobraćajna kultura je dio opće kulture i to nema neke puno veze sa Vozačkim ispitom i kojem se uče tehničke stvari!!!
Priča u prazno ništa neće donijeti! Ako Realnosti pogledate u oči vidjet ćete da Federacija BiH praktično finansira RS. Kako? Fiskalne stvari i matematika je neumoljiva! Federacija sakupi 4X više para od RS a Dobije duplo manje nego sakupi. SAMO KANTON SARAJEVO SAKUPI 50% više od cjelokupne RSa. OVO TREBA STAVITI NA STO I PROMIJENITI!!
NIKADA Onaj ko je nametnut, NE MOŽE BITI LIDER!!!