Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopovima je svejedno za državu, bitno je da se može nešto rasprodati, kako u RS tako u FBiH. Babin do na Bjelašnici je bio državna zemlja. Šume na kojima se pravi rudnik teških metala u Varešu su državne a sad se krče. Čovjeku se može samo zgaditi život u ovoj zemlji kad shvati da moji i tvoji predstavnici u vlasti ne postoje i nikad nisu ni postojali.
I to nije istina, ni za Babin do ni za Vareš. Sve je išlo preko državnih institucija.
Da, kanton prenio na upravljanje i korištenje općini Trnovo, a ovamo nisu mogli, jer postoji Zakon o zabrani raspolaganja državnom imovinom, pa su osmislili privremenu prenamjenu državnog šumskog zemljišta u građevinsko dok traje koncesija uz isključeno Pravobranilaštvo. Posječeš državne šume zbog rudnika teških metala i onda ih vratiš kad istekne koncesija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da ima novinara, istražili bi ostale slučajeve gdje jeste tako bilo, a što se može vidjeti i iz nekih komentara. Nisu u FBiH sveci.
Po ovim komentarima vidimo STA JE MISIJA BH. medija. Oni stave na istu stranu ustase-cetnike i branioce BIH. I onda potencijalni cetnici-ustase "kupe" PROPAGANDU koju su culi na TV i ostanu uvjereni u svojoj fasistickoj ideologiji. Dzaba prica branilaca BIH. to je uloga potkupljenih cetnicko-utsaskih medija poput Face TV, Oslobodjenja, Avaza, N1 i td. bh. mediji SU TRECI uzp PROTIV BIH DRZAVE I NJENIH GRADJANA. Ovim cetnicko-ustaskim medijima gradjani bi trebali zabraniti rad u BIH.
Svi politicari iz RS-a ili tzv. elita pusu u jednu frulu, koja se sastoji samo u toem da vise lazu i manipulisu javnost, kako u RS-a, tako i u cjeloj BiH.
Pa zasto ste kerovi toliki ova kakva takva drzava ti je dala sve ,imas ogromno bogatsvo kao i svi u vlasti pa jbmu majku zar vise nije dosta uzmite pare i idite ba idite zivite negdje ko begovi pustite nas narod normalan narod da progleda ocima ,e ba pa na vlasti ste 30g ,da ponovim 30 GODINA ,Americki predsjednik naj vise 8 pa ni kraljevi ne vladaju koliko vi ,idite svi uplm ne mogu vise da vas niti slusam niti gledam ,jadovi jadni
more sikter..vi samo znati kad vama nesto treba a nedate ni privirit banjaluku ..trebalo bi vas opet pustit pa da pucate iz kasarne kao sto se i ranije radili
sto tako ne govoris za drzavnu imovinu u banjaluci
E pa Mladene; prije svega > Maršalka
I kecmanović je mala maca za ovoga!
Za one koji misle da je opozicija u e.r.s bolja i da je trebalo sa njima formirati vlast. Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić rekao je da nije realno očekivati da bude provedena odluka Ustavnog suda BiH o Zakonu o praznicima Srpske s obzirom da za to nema uslova, te naglasio da je on prvi neće poštivati i da Dan Republike treba nastaviti slaviti 9. januara, jer to niko ne može da zabrani.
Ivanic bi da moze prisvojio Kasarnu Marsal Tito odakle je ubijao Sarajlije.
Cijelu BiH krčme od raspada Jugoslavije, crpe je kriminalci kojima se živo j..e za vjeru, naciju, šta god. Privatizacijama su uništili ono malo industrije što rat nije uništio, uvukli se u politiku i kroje zakone sebi po mjeri. Polusvijet bez trunke morala nam vodi državu na svim nivoima i neće nam biti bolje. Na kraju će ovdje ostati isfrustrirane babe i didovi jer niko pametan ko može neće ovdje ostati.
Izgleda da su politicari iz S komponente po definiciji patoloski lazovi, mada me pomalo izneneadjuje da je i uvazeni prof. Ivanic pao u ovu zamku. Ako postoji zakon, a isti se krsi, onda postoji krivicna prijava, a ne da se ceka odluka OHRa. Drzava i parlament ne daju koncert na trgu BiH i oni se pitaju, pa uz inat zabranjuju, a oni misle da mogu da rade sta hoce u RS. Ne radi drugom, sto ne zelis tebi da se desi.
Šta bi sa Ministrom vanjskih poslova, je li uhapšen po onoj Avdinoj i Europolovoj shemi ili je kako reče u izjavi ako je istina da će pobjeći, vidim mediji se ušutili. Znači sada i znamo ko su ti kojima nam je ministar pretio da će izvesti, daj stoko ostavku zaglibio si momački.
...na osnovu Zakona o stvarnim pravima FBiH :D :D džaba se trudite, ne moźete pobijeći od vlasite ograničenosti
Lažov
Na svjetu nema bijednijeg naroda od Bosanskih muslimana, Poslije onolikog ćetnićkog zla i ustaśkog zla ,muslimani se pravdaju ,podilaze ,uliguju vlaśinama ,mole i kukaju,prave koalicije i vlast a sto je sramota bogu i narodu,i svaki posrani vlah poput ovog gore nesto trażi,prijeti i hoće Kao da nikad niśta nije bilo