Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trivićka na aparatima
Eto ga, nema ko nije brojao i istraživao moguće izborne manipulacije i Dodik opet pobjednik. Čestitke Dodiku.
U u Zagrebu i Ercegovini Rvati slave.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dajte da mu svi popushimo, o OHR, i EU i NATO, i FBiH i svi ostali, jer je to ova budala zasluzila. Ispao je mangup, i pokazao je nama Bošnjacima kako to treba sa ravaku od EU !
Bolje ljadro od EU
Ko zadnji izađe neka ugasi svjetlo...
sto rece jedan iz b.luke nisam za dodika,ali kad pogledas opoziciju jos gori od njega.laku noc rs a i federacija sa njima...
Nastavljamo put NATO članstva. Bravo Mile.
Teraj Mile, tvoj te narod zasluzuje.
Vidi se da nije pokradeno, ha ha
Pa koliko je imao glasova ebt ovaj portal....znate li ista napisat konkretno
Ne rekoše koliko je ko glasova osvojio :))))))))
Ja CIRKUSA 😡😂🥴😡😂
laknulo i svanulo politicarim au FBiH , zamisli da nemaju dezurnog krivca!
Предлажем укинете изборе у РС. Ето нек буду само у федерацији. Квоте за државни ниво из РС попунити људима из СНСД-а.
Pa RS i gleda samo u pravcu istočnih autokratija (Rusija, Kina). Napravi anketu sa pitanjem hoće li stanovništvo diktaturu, pa ćeš vidjeti...
Ovi iz CIK-a mutni ko Miljacka...jel jos ona cmizdri i plasi se za svoju sigurnost? A kad prima platu a nista ne radi tad je sve ok? Marve jedne, sjeme vam sw zatrovalo..
Dovidjenja BIH, crknite svi!
Priznaje li milokrad odluku ili je cik nelegalan i dalje. Nema ovdje posten insan razloga ostat, pretvaramo se u dzunglu gdje vrijedi zakon sile. Legalizacija kradje i lopovluka može voditi samo u nesretnu i nesigurnu budućnost naše djece.
Neka naseg Mileta
Ovo je najbitnije i najbolje sto je se noglo desiti..Politiks je to a vidjet ce se i zasto je ovako najbolje..!!!!I Cestitam Mile..