afterlife
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
09.11.2021.
Komentari
4068
Komentari korisnika
Mozda Gorica i Igor uplate svako polovinu i tako spasu rs?!
Isak kao i Dodik, pali narod na jeftine fore.
hahaha Upravo tako mu radi i otac Mile. Cim ga uhvate u kriminalu i optuze , on sirotinju u rsu digne sa usklicima ZIVJELA republlika srpska i snsd. I sirotinja se napali.
Vrlo interesantna cinjenica, ovi najzesci ( radikalni) desnicari su djeca imigranata i prva su generacija rodjena u toj zemlji. Majka mu je imigrirala sezdesetih godina , a otac njegovog oca je imigrirao iz Kabulie ( ALZIR). To me uvijek fascinira, taj odnos malog siromasnog djecaka prema vlastitim korijenima.
Mislim da je previse buregdzija na topiku, mislim na SDA trolove. SDA moraostati proslost, trjace jos desetljeca da se njihove greske anuliraju. Nazalost, ni ovi koji su trenutno na vlasti nisu dorasli svom zadatku. Zato nam je ovako.
Mozda otuda ideja Srebrenici promijeniti ime...
Totalno drugi level, totalno drugacija zivotna filoozofija. Predivna gesta u svakom slucaju. Kod nas bi je kao prvo smo ismijali, onda proglasili ludom i na kraju probali sta upecati od njenog bogatstva. Ili obrnuto, prvo probali usicariti pa je onda ismijavati.
Dodik je jako dugo uz aminovanje SDA i Izetbegovica, uz podrsku HDZ i Covica uzimao i radio sta je htio. Eto sad dosli kao "izdajnici" na vlast i ruse Dodika lagano. Poslije SDA ode Dodik na sudjenje, poslije SDA Dodiku, djeci i saradnicima sankcije...kud nismo SDA ranije skinuli.
Razumiju se jer imaju iste ideje a i platu primaju u koverti obojica. Razlika je sto Cavara jos uvijek voza peceno jagnje kao mito otraaga u gepeku a Dodik je to radio prije 30 godina. Za Cavaru nedostizno sta Dodik radi i ima.
Hoce li sad i Forto na crnu listu? Mora li sve vratiti?