gooUser1641852603
Spol
Ženski
Boja avatara
55AD53
Banovan
Ne
Registrovan
10.01.2022.
Komentari
336
Komentari korisnika
Ovo je sve posljedica politike koja se vodi 35 godina.
Covjek je komunjara bio i ostao. Božić počeo da slavi kad je to postalo popularno.
Tehnički je ispoštovana odluka ustavnog suda BiH.
Najžalosnije je što na ovaj način čini štetu svima nama koji živimo u RS a pri tom ne možemo uraditi ništa da to spriječimo.
Ja razumijem i da su trebali promjeniti ime u "demokratska stranka" i javno priznati da je počinjen genocid u Srebrenici, sve se slažem. Ali eto možete lagano da uništite SDS skroz i šta ćemo dobiti sa tim. Evo ja sam pravoslavac, volim BiH. Šta će biti bolje u BiH, šta će dobiti bilo koji narod, bilo koji građanin BiH od ovoga?
Ljudi nemaju veze sa ratnim SDS-om. Ti kadrovi ili su u zatvoru ili u SNSD-u. I stvarno su trebali promjeniti ime u DS "Demokratska stranka", ali zar nikome ne bode oči kako lagano može da se ugasi jedna opoziciona stranka samo da Dodik što duže bio na vlasti? Pa šta je to i kakve ima veze sa demokratskim procedurama na koje se toliko pozivamo?
Hajde meni četniku izdajniku vi velike BiH patriote objasnite zašto institucije rade u interesu političara i kriminalaca, zasto ne rade u interesu građana?
Kada govorimo o državnim institucijama treba svi da nose potpuno iste uniforme bez različitih vjerskih simbola kako bi pokazali jedinstvo nacije i ne bi pravili podjele među ljudima. To što su one u BiH strogo sekularne i što ne podrazumjevaju hidžab samo znači da ne živimo u Aziji nego Evropi.
I onda neko ismijava Apeiron koji je probosanski univerzitet. Imate na stolu ponuđene časopise raznih univerziteta od Dzemala Bijedića pa nadalje sa člancima o genocidu u Srebrenici.
Slobodne izbacite slaninu i kobasice i dodajte torte, kolače, baklave, bureke, sirnice, čizburgere, hamburgere, keksove, čokolade, sladolede, euro-kremove, koka kole, milk šejkove, pivo, rakiju, zaslađene sokove.