Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Članstvo u Natu pa da razmislimo o Otvorenom Balkanu koji je otvoren samo za zna se koga.
Privrednici FBIH nemaju nikakav interes u Srbiji i Istočnom Balkanu.
@gooUser1607654038 I kad on i njegov šef kažu da im je Bosna majka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što je babi milo, to se Košarcu snilo. Hahaha
Otvoreni Balkan = Velika Srbija.
Patuljak iz sela kod Vogosce sanja da jednom mrdne da ga Mile ne pozove prstom😄😄😄
Radit ćeš ti još malo s tužiteljima i advokatima sa svojim šefom korumpirani nasilniče nad ženama.
Ima li logike u glavama polupismeni politicara iz manjeg entiteta. Do juce ste govorili i pravili skupove na entitetskoj liniji GRANICA POSTOI , a sad hocete otvoren balkan. Ma ja bi sutra podpiso taj balkan ali ukinut entitete odnosno samo BiH, kakav glupan ovaj kosarac kad je pristo da to uopste i spomene. Jèl stvarno misli ovde zive nepismeni i maloumni.
Vidi ti čega se lik dosjetio,dva dana ga nema u javnosti i odma smišlja neku prevaru
Prvo 9. Januar, pa sve ostalo!!! Šta je sa otcjepljenjem!!!????
Neka, fala, nista ne treba imati otvoreno sa Srbijom i njenim satelitima. Neka Vucic prvo objavi detalje kako je naoruzanje za teroristicki napad Srbije na Kosovo navodno kupljeno i dopremljeno iz Tuzle! Isti ste, i vi i Hrvati ("10,000 mudzahedina" one sisare iz Hrvatske). Bog dragi zna sta bi bilo i kako bi tek podmetali da nema rigoroznih kontrola na granici.
Može super ali prvo da se potpiše NATO i odmah poslije toga može Open
Samo EU kakav otvoreni Balkan sa Srbijom. Nema tu napretka nikada
Mozes sa bokirom zivkovicem. Sa gradjanima BiH, nikad. Ko je sa srbijom tikve sadio od glavu su mu pucale.
Jel se srbin za nešto zalaže znaj da nije dobro za našu domovinu. Žalosno al istinito.
Benifiti od strane Srbije su apsolutno nepotrebni BiH.
Čuj ovoga, pokušava nam ispirati mozak ili nešto? Hladno blokiraju državu, ali očekuju nekakvu saradnju za Vučićeve velikosrpske projekte. Idi bre.. 🤪
S kim " Otvoreni Balkan" ? Prije bi da se otvori zemlja i da vas chetnike, ustashe i bahlije proguta. Da napokon normalan svijet prodise od vas idiota i vase mrznje....oni bi nesta otvarali, ovdje se vrti prica stara 30 godina. Kome prosipate suplju ? Idioti....
Sto se ova nebitna Dodikova podgůzna muha uspalila...
Hocete kako da ne mi trebamo samo klimnuti Glavom a ustavni Sud a 9 Januar koji je Sud donijeo neustavnim a Sudije koje ste povukli sta vi mislite Srbi da cemo mi kao najbrojniji Narod vjecno trpiti. Trpimo jer cekamo da to Medzunarodna Zajednica rijesi ona vas je postavila mislim Dodika dovela pa nek ona to rijesi ali ako mi budemo morali rijesavati bice kobno za Srpski a bogami i Hrvatski Narod!
yhebo ti otvoreni balkan kevu