zecko_kupuz
Spol
Muški
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Da
Registrovan
14.05.2013.
Komentari
2293
Komentari korisnika
Kod nas je "provincija" nekako postala teška riječ. A izvorno ne predstavlja ništa uvredljivo. Žena je Sarajevo samo nazvala manjim, regionalnim gradom, ništa posebno.
Ovo me podsjeća na Srnine medijske akrobacije u ratu. "Srpska nejač se baca lavovima u Pionirskoj dolini.." i tako to. Izvrtanje teza im je u krvi.
4S = Samo Spinovanje Srbina Spašava. 😑
Šta da se gleda tačno, kako nema više sda krimi-hobotnice na vlasti? Bošnjačko glasačko tijelo je odradilo posao, skinuta je jedna od tri velike nacionalističke partije s vlasti, kvaka je što ostale 2/3 problema nisu riješene i nema volje za promjenom.
Finale velikog sportskog takmičenja i najbitniji detalj je ko pjeva na poluvremenu. Bojim se da ovo ne postane praksa i u originalnom fudbalu.
S kim si, takav si. Klix ❤️ Kurir, Klix = Kurir...
Okruženi smo teškim hinjama i kukavicama.
Zato Mile diže minimalne plate, kobajagi diže BDP i umanjuje efekat dugova.. kobajagi. Ali dobro ovako dođe za statistiku i zamazat' javnosti oči.
Zavlači Rimac koliko može (šest mjeseci, prije nego li ga tužilaštvo pričepi za zloupotrebu položaja). V.D. predsjednika upravnog odbora KCUS-a ionako najavljuje da će slati zahtjev vladi Federacije da zaobiđu ministra s ovom odlukom.