gooUser1607654038
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
11.12.2020.
Komentari
872
Komentari korisnika
Bezveze za kratke relacije je Automobil...pruga treba da povezuje samo najveće gradove...Sarajevo-Mostar-Neum...Sarajevo-Zenica-Doboj-Tuzla/Bijeljina i Banja Luka/Bihać...Vozovi brzine 120 km/h minimum do 150 km/h i dolazak na najdalje udaljenosti 2 do 3 sata.Sve ostalo je bezveze...Ovaj projekat je više tramvajskog tipa između općina.
Ovo je ona slabija trojka.😂 Kaže da i mi probamo u troje.
Mozes ti podržat koga hoces ona osvaja.
Ako je to jedino goruce pitanje u Državi ko će šta nosit i nece nosit...Bavite se usvajanjem Reformi i zakona...Usvojite Europske zakone u Kantonima.Učite,vježbajte...vidite kako će zakon biti provodiv u kantonima imate priliku...isprobajte...Budimo bolji od drugih i za primjer drugima.
Ja da sam novinar pitao bi dodika : Kakav bi on Predsjednik bio da je samo jedan predsjednik u BiH ? .To bi bilo interesantno.
Jel moguce da prosla vlast nije 18 godina obnovila glavnu cestu u Sarajevu.Pa to je haos. 😂
Svi kartoni , svih stanovnika mogu stat na 500 mb . I jedan program napravit interni za Updejt kartona.Hard copy "select all" Print i Arhiva svake godine. I onda statistika digidalna po šiframa oboljenja itd. Sramota toliko IT stručnjaka ništa , taraba.
Koliko ja vidim kad Ramo nabavlja onda je priblem. 😂
Znači da je nova Vlada Federacije kredibilnija od onih prijašnjih.Tako je Tito gradio ,visok rejting 100 milijardi ide odma nema moraš ovo moraš ono uslov ovaj uslov onaj.Nema mora se radit Šejseli se ostave za godišnjeg.😂
Kupovao sam ja anesteziju 2 KM znam ja dobro o cemu pričam.Al neka primite još 1000 doktora i nosite lijekove kućama džaba.