Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se može Komšic predstavljati kao predstavnik svih Hrvata, a glasači SDA ga izabrali, onda ………….. trebali smo ovo očekivati
Evo procitao sam tekst znaci SDA jos jednom pricala neistine ovaj se nista nece pitati
Komšić je član Predsjedništva i po ustavu on mora da predstavlja sve građane BiH. U ustavu također stoji da svaki građanin može da bira kandidata kojeg želi. Ako ti ustav ne paše, možeš se žaliti ustavnom sudu. Ali, molim te, poštedi nas tih glupih izvrtanja činjenica, dosadan si.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ovo je izdajica, nije Bosnjak da se razumijemo.
Debili glasači kantona Sarajevo - hvala vam za Osmorku nikad više pravo glasa ne imali!
Ko pod drugim jamu kopa, sam u nju pada, e moji bosnjaci stize vas polako zeljko komsic
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovo kopile treba nabiti nogom a ovaj nametnuti ustav srusiti pa makar demonstracijama. neko ti nametne ustav da bi ti unistio zemlju koju si krvlju branio.
Posto nema Hrvata u rs Hrvat mora biti Miloš iz Doboja i on je legitiman, iako je prakticni vjernik spc kao i onaj iz BL legitimni sef kabineta ujne i clan stranke crvenog kombija koji odveze mnoge Hrvate iz BL. Kao i prethodni Hrvati u vladi rs, nista cudno. I to je legitimno je tako.
Zasto uopste stavljate sliku ovog smeca pocetkom 2023, hocete da Jos ljudi pobjegne iz ove sizofrenije?
Špičasta faca izdajnik.
A.AMBASADA SE POBRINULA SA SH.-ŠI PREUZMU SVE POLUGE VLASTI. AMERI SU POSTAVILI BIVŠEG PRIPADNIKA VOJSKE RS-a KAJGANIĆA ZA GLAVNOG TUŽIOCA I ONDA KREĆE MASOVNI LOV NA BRANIOCE DRŽAVE, DOK HAMAN NIKO NIJE ODGOVARAO ZA HILJADE UBIJENIH BOŠNJAKA U BIJELJINI, VLASENICI, GORAŽDU, PRIJEDORU...NATURANJEM 8-KE SE DEFINITIVNO URUŠAVAJU SVE POLUGE DRŽAVNE VLASTI JER NIKŠIĆ, FORTO I KONAKOVIĆ SVOJU KIBLU VIDE U BG I ZG I NJIMA JE GUBITAK SUVERENITETA COOL.
Stani, ovaj lik kao Bošnjak ne može, a naš Hrvat ili Srbin može, čak je poželjno. Ma nije ni licemjerno j te.
Ahahah osmorka ..pa narod je htio promjenu al na bolje ahahaha
Kada dodo postavi podobne Bosnjake ili Hrvate, to bi trebalo da je ok, ali kada to uradi neko iz gradjanskih stranaka u Federaciji, to onda nije legitimno. Hajte se dogovorite, a ne da imamo dvostruke standarde, licemjerno je
Nije tacno ovo sto je klix napisao. Znaci, nije tacno da ce samo nedolazenjem Bosnjaka Sulic moci odlucivati. Jasno pise, glasa se konsenzusom. Ako nema konsenzusa, sastaju se ministri koji su protiv kako bi se usaglasili. Ako ni tako ne uspiju, na sljedecoj sjedinici se odluka donosi prostom vecinom - s tim da jedan minostar mora biti iz svqkog naroda. Znaci klix obmanjuje javnost.
Vratio vam se Sejdo u punom sjaju🤣🤣🤣🤣😄
Ovaj prilog nemože pomoći gubitnicima. Njima samo Palmer može pomoći ali sad je kasno... SAD vidi njih na drugoj strani
sad treba da iz fbih imenuju 3 srbina
A.AMBASADA SE POBRINULA DA SH.-ŠI PREUZMU SVE POLUGE BH. VLASTI. AMERI SU POSTAVILI BIVŠEG PRIPADNIKA VOJSKE RS-a KAJGANIĆA ZA GLAVNOG TUŽIOCA I ONDA KREĆE MASOVNI LOV NA BRANIOCE DRŽAVE, DOK HAMAN NIKO NIJE ODGOVARAO ZA HILJADE UBIJENIH BOŠNJAKA U BIJELJINI, VLASENICI, GORAŽDU, PRIJEDORU...NATURANJEM 8-KE SE DEFINITIVNO URUŠAVAJU SVE POLUGE DRŽAVNE VLASTI JER NIKŠIĆ, FORTO I KONAKOVIĆ SVOJU KIBLU VIDE U BG I ZG I NJIMA JE GUBITAK SUVERENITETA COOL.
konakovicu i niksicu ostalo još samo da g..... daju, sve ostalo su dali i to na koljenima, baš kako treba, podanički
Bumerang za Bošnjake koji su prvi počeli s ovom igrom