StarM0N
Spol
Ženski
Boja avatara
2174C8
Banovan
Ne
Registrovan
21.07.2019.
Komentari
2409
Komentari korisnika
za njega bi vjerovatno rekao da je ratni zločinac i kriminalac koji je iskoristio rat za svoje interese. A šta bi ti rekao za dobrovoljce iz Irana koji su ratovali u BiH, jesu li oni druga kategorija, oni su branili jeli tako. Po toj priči i Iran je agresor na BiH. Najbitnija stvar koju je rekao a to je da je vrjeme proveo u skopu HVO-a koji je početkom rata bio legalna i jedina odbrana Mostara i koja je naoružala kako Hrvate tako i Bošnjake tadašnje Muslimane.
onda je i Iran i ostale Arapske zemlje iz kojih su dolazili da ratuju u BiH izvršile agresiju. Ako nisi upratio čovjek je napisao u svojstvu HVO-a a ne HV-a. Čisto informativno. Dodaj tome da je velika populacija Hrvata u njegovim krajevima porjeklom iz BiH tj Hercegovine.
@Kasablija hahaha ovaj AI im je totalno "problematičan" nemogu vjerovat za kakav komentar je reko da je govor mržnje. sve u svemu u Hercegovini nema ovog tipa "investitora" jer bi ih procesuirali.
@gooUser1697214212 neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, u Federaciji od Bošnjačkih političara se konstantno vodila politika uklanjanja Hrvata sa političke scene, zapitaj se zašto su Bošnjaci sebe doveli u položaj da Hrvati u Srbima vide spas za sebe. Činjenica da većinski narod malobrojni smatra prjetnjom i plaši svoj narod sa njima je besmisleno a sve zadar vlastitih interesa.
za odvajanje Hrvata od Srba treba postojat poštovanje između Hrvata i Bošnjaka. Previše prevara je bilo od Bošnjačkih politika i pokušaja da se politički ukinu Hrvati. Tako da nikad dok god postoji Bošnjak koji kaže razbit će mo mi okove, ima nas toliko i toliko, mogu stati u par vagona i slično. Kad Bošnjaci shvate da za dobrobit svih trebaju gradit FBiH sa Hrvatima samim time gradeći i BiH.
@doctOOr aj iskreno reci, kad si u njoj čuo i jednu pozitivnu poruku, osim one šta te čeka kad "preseliš" da će ti biti dobro, izgleda da mi mali ljudi svi čekam da nam ovozemaljski život završi da bi nam bilo dobro a kad malo bolje razmisliš i istina je ono da nema više patnje, pa naravno da nema zavšio si sa služenjem "pastirima" tokom života.
ja bi volio da se ovo odnosi i na mene al na moju žalost nije, nemogu nikako primaknut da kupim nešto iznad milje a kamoli 20K
@almanzor zato što je to školski program, izbjegavanje tema koje vas vrjeđaju ako ništa daju vam perspektivu drugih kako vide te stvari a vi imate svoje argumente kojima možete vodit kvalitetnu raspravu, neznanjem ste samo još jedna zatucana skupina ljudi.
@gooUser1716616753 ispade taj tvoj islam ko komunizam, nesmije se pričati o određenim temama, netrebate onda ni u škole ić, sve već znate tj sve vam je reko Muhamed šta vi imate više da učite, fino u privatne Medrese idite i školujte se po svojim propisima.
on o Vulinu, koga zaboli k za lika koji živi u srbiji i šta on priča, ti Izmetbegoviću živiš ovde sa nama Hrvatima i djeliš prostor kako životni tako i politički a poruke o dronovima lovcima i ostalo da je došlo od strane Hrvata u bilo kojem kontekstu bilo bi rješeno zatvorom, jer to nije poruka tipa mi nešto želimo mi ovo ono, takva izjava je prjetnja oružijem.