fbUser1659168551
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
30.07.2022.
Komentari
3853
Komentari korisnika
Hadzifejk pravi veceras vanredni CD - jer to je dogadaj toliko bitan za buducnost BIH da se zbog istog mora prekinuti odmor.
Nisu nijedan ni drugi - namjensku je razvila Rusija sve agresivnijim napadima na Ukrajinu. Evropa nema municije, ista se suhim zlatom plaa - i onda je prirodno da svi svrate u Bosnu i Srbiju po municiju. Srbija takoer u 3 smjene proizvodi municiju i liferuje u Ukrajinu.
Sa OHR ili bez OHR niko nije oslabio dravu kao Teojkai.
Bravo za Iran!
Veinski Zapad, na elu sa Amerikom, sve je uinio da podupre reim M. Dodika, ak ga i danas podrava na terenu iako ga verbalno osuuje. Ameri se slomie da aktueliziraju Rezoluciju o Srebrenici (zbog Rusije) ali na terenu i dalje puta da isti oni koji su stajali iza ratnih zloina i dalje kroje Sudbinu povratnicima po Mladievom receptu.
Konakovi Dodiku: "Daj da me oni tvoji malo napadnu" - i gle, molba usliana.
Nedavni vapaj Konakovia Dodiku: "Daj nek me malo napadnu oni tvoji!" - se upravo realizuje. A ti naivni Bonjo vjeruj da su oni u sukobu.
Uasna cenzura na Klixu, ono to ti ne blokira AI obriu deurni cenzori!
Moj Helez distanciraj je lagano od SDP luzera, jer tvoja pozitiva nikako ne moe pokriti njihovu ogromnu negativu - uprotivnom bie zajedno sa njima pometen i zaboravljen.