Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo manje vijesti o Dodiku, Hani, Ramovickama i bez glupih savjeta i sve ce biti dobro.
Ella Dvornik se pos%rala u WCu a ono sto je rekla nakon ogromnog s&ranja ce vas zaprepastiti!!
To su najčitanije vijesti jarane, pogotovo ako je Ramovicka u dobrom minjaku ili Mile kosi, kontas ima smisla sto filuju svaki dan. Ono što nije najčitanije, sto nikog ne interesuje je propaganda britanska, LGBT, američka, Zelenski, Biden, black lifes matter, svaki dan o ratu...al kontam, oni nam i plaćaju Klix, pa se oprašta 😘 sretan rodjendan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Realno ste vi karina vec deceniju, ali eto lazite se
Sta kaze Jordan za copyright?
Kave veze ima Majkl sa ovim istorijskim datumom?
Sretna godišinjica našem najvećem Klixtorisu :-)
Čestitke i svaka čast na dosadašnjem radu i velikom uspjehu (čitanosti). Vaša prepoznatljivost je ogromna unutar Bosne i Hercegovine, a vjerovatno i šire. Svako dobro u daljem radu i mnogo uspjeha želim
Sjecam se pocetka bili sarajevski ,Malo Ko znao za vas
Hvala ti sto nama nebitnjakovicima dao priliku da kazemo svoje nebitno misljenje. Da pljujemo po svemo i da za svakog budemo toksicni . Zivio!
Medij sa adresom 100 metara od mjesta gdje su u#s#t#a#š#e objesile 55 antifašista u 2. svjetskom ratu, blokira čitaoce ukoliko napišu ime tog zločinačkog pokreta, koji je historijska činjenica kao i partizani, npr. Na taj način hrvatski vlasnici portala polahko ali i sigurno kreiraju dozvoljeni javni diskurs u Sarajevu. Najblaže rečeno, nije ok.
Sta ste mi komentara samo obrisali, nadam se da ce se pojaviti neki drugi portal jer ste vi smece
Zakucali, aposlutno, samo šta .... jesu li najbolji i najjači u BIH jesu, nema dileme, to svi mi znamo koji pričamo ovako ili onako. Ali postulati na kojima se to sve radi, po meni zaslužuje prezir i čistokrvnu mržnju jer pazite njihova odgovornos je velika, ali rade sve obrnuto, sve za uštrb klika....
Mjesto gdje jedan covjek koji je godinama pisao bljuvotine i shovinisticke komentare pod nickom Bulevar..., a sada se svako malo pojavi sa generickim imenima, i koje nije u stanju da blokira to i brojne slicne sa poskoka ili Vuciceve botove, ocigledno zivi i dobro zaradjuje od takvih i onda stanca tekstove gdje ti mogu ispoljiti svoje "nakaradne" stavove. Znaci nema tu novinarstva tek potraga za sto vise klikova i komentara.
BRAVO KLIX, SVE NAJBOLJE OD💗 ŽELIM HAPPY BIRTHDAY
Ima ljudi i drugih portala, ako vam je Klix 🤮. Cemu pljuvanje i vrijedjanje?
Kakl bi bilo da mi klix dopusti da mogu lajkovati ili dislajkovati...manje reklama na App-u bilo bi isto pozeljno..
23 godine nepismenosti
Huskacki medij bez grama odgovornosti za posljedice poluvijesti koje objavljujete. Dok ste bili Sarajevo X bilo je i nekog novinarstva.
Sve više liče na alo.rs, a u zadnje vrijeme često i na saff.ba