Balkanac007
Spol
Ženski
Boja avatara
AF3554
Banovan
Ne
Registrovan
09.08.2021.
Komentari
3169
Komentari korisnika
Najbolji film koji sam gledao je Brave Heart sa Mel Gibsonom gdje prikazuje borbu Škota i Iraca protiv okupatora!!! Irci su ljudine iako ne vole strance u svojoj zemlji ali ne diraju druge !!
Ima nade za nas muslimane i krscane da zajedno zivimo u miru i sa drugim vjerama i narodima !!!
Babu ti trpao u zatvor drug Tito a tebe trpa El Tito i ekipa oko njega,a svi su bili u SDA moj Bake....trebao si se rješiti krimosa davno ,sad ispaštaš ebg...
Dok je bio Tito za sve se on pito ali Sky ga zeznuo
Ja znam ko je Cecu od naših iz repke ...tako da Vranješ i ovaj su mala maca
Rezolucija im nabila komplekse kao Turci prvu bračnu noć!
Sine ovog naroda nije bilo briga šta misli Sud Jugoslavije i JNA da bude naš briga za njih,ako nam pukne film biće veselo njima a i nama ,pa ćemo vidjeti hoće li iko dobiti platu i biti siguran !!!
Ovi sredili i Ibricicu hehe,nemogu biti pametan...Jasno svi postali malo LICEMJERNI??
Nakon današnjih snimaka djece bez glave na sve strane izgubio sam volju za dunjalukom a mora se sve gledati i živjeti dalje ..Molim Gospodara da pošalje neku vojsku koja će sravniti cionističke teroriste,ako mi muslimani smo kukavice i dunjalucari,molim Ga barem da pošalje nevjernicku vojsku koja će Cioniste sravniti sa zemljom!!!Kako smo nemoćni i bez trunke ponosa a nekada su se dizale vojske ummeta zbog jednog čovjeka !!!
Teško Cionistima kad se sve smiri i Palestina bude država i kad unucad poginulih koja su prezivjela uzmu pravdu u svoje ruke !!!