Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji stanovnici, muslimani, prvoslavci i katolici jedite zastave. Je*o vas zastava!
Dodikovi glasači svi po Ludvigshafenu ovdje na baušteli.❤️❤️ Puna Švabija bivših okorjelih snsd-ovaca.
Bila su im bitni srpski nacionalni interesi dok im djeca nisu glad osjetila.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa sta i da jeste i da nije, alija je potpisao u dejtonu i sad se ko fol pravimo ludi, trobojka ko trobojka, aminovali smo, gotovo...ne znam o cemu pricamo vise.
Odmah se cetalj pravda. Sad ce malo I Ratka da hvali jer je bila Karic.
U cijem interesu KLIX pise ovakvr vijesti?
Taman mislis da dole ide na bolje a onda dodju novinari i sve za*eru (*=S)
O čemu hajvani rsspravljaju Hebala vas zastava
MOREL SE KAKO KOSOVO VRATIT U SRBIJU . JA SAM COEK NEPISMEN PA SE NADAM DA CE MI NEKO OD OVIH PAMETNIH SA KLIXA ODGOVORIT- A IMA IH 7 OD 10 . LAZU ONI KOJI KAZU DA SU NA KLIXU SVE ONI TAMO - MA ONI TAMO . KOJI SU TO ONI TAMO ????
Sta ima veze imal zastava i koja? Boli me k za zastave.Stanivukovicu, samo pravO.Boris se sa svojim lokalnim kabadahijama, a EoO i ovi van BL se redaju...Mic po Mic.Sretno nam svima.
Samo mi nije jasno sto nas zamarate sa ovim glupostima. Necu moci zaspati sad
U normalnim zemljama vijest je da ti predsjednik države ode kod predsjednika Francuske, Italije, Amerike, ili da oni dođu tebi... Kod nas - gradonačelnica SA kod gradonačelnika BL, gradonačelnik BL kod gradonačelnika TZ... jakih mooda i posjeta majko moja mila
negirali su navode, samo da se ne bi krenulo na bolje
Kao sto rekoh danas - mozda zastave nije bilo, ali se mali obukao u trobojci. Obratite paznju na njegov stajling. A novinaru koji je objavljuje ovakve clanke se ponjamke u stau.
Pustite se barjaka i zastava. Jel treba nešto pozitivno devalvirati radi Jbn komentara ili klika. Umjesto da istraže i prezentuju dogovorene stvari, lešinari novinarske profesije uvjek su tu da stvari vrate na početak.
Bolesnici, sta fali kompromisu, jer nije red da domacin ostavi neugodan dojam. Zastave gradova su ok i dobar nacin za nastavak dobrih odnosa
Kako su ovaj put u članku izbjegli one erotske zagrljaje. Čak Stanivuković onim polugolim na Panonici nije više smio skroz blizu da mu ne bi rekli da koristi priliku da ih štipa. Selfi sa pristojne distance.
Mislila fgr raja.. Evo ga gradjanska 😆
Gradjanska na zayeb 😃
Kao e mi se volimo, de bogat drasko samo potpisi da ukidas rs.. Da ozvanicimo 😆
Mislim da je momak popularista. Prica samo sta vecina ljudi zeli da cuje. Bit ce bolje,stop kriminalu,vece plate pa svako normalan to zeli. Nije mi drago sto nema mu da da izađe da kaze jeste tako je,oprostite i onda hajde da budemo bolji,sretniji,bogatiji,zdaviji..