entropist
Spol
Ženski
Boja avatara
3FD8B9
Banovan
Ne
Registrovan
26.08.2016.
Komentari
3460
Komentari korisnika
Odjava sa Klixa. Ostavio sam cogare, mogu vala i ove negativnosti. Previse cenzura, dok isti ti novinari sire mrznju kroz tekstove o neviviliziranim ljudima. 60% vijesti su vam iz srbije u cilju sirenja netrepeljivosti. Ne treba to podrzavati.
Ne mozes gristi ruku koja te hrani. Tako Dodik sabotira drzavu koja ga hrani, a kuje planove sa Srbijom. Sve to naravno narod placa.
Trenutno najjai motor na svijetu i jedan od najjaih motora ikad. Tri cilindra 1.6, 286 KS fabriki. Pravljen da izdri ogromnu snagu.
Viegrad, mjesto kroz koje nikad ne prolazim, niti namjeravam
Nema nikakve anse da stanovi oko vas imaju, a da vi nemate. Pogotovo ko ivi u starim austrougarskim zgradama koje su uplje ko sir.
Kao i autoput Sarajevo - N.Pazar
Zasto nema vijesti da Saudija nije produzila ugovor o koristenju petrodolara kao sredstva placanja nafte. To je vaznija vijest od ove populisticke
Zao mi je normalnih srba u vojvodini koji ne podrzavaju ovakvu politiku Vucica. Mislim da bi trebali sebi traziti selameta, sto bi nas narod rekao.
Ja mislim da je krajnje vrijeme ispitati polozaj bosnjaka u Sandzaku. Mislim da su ugrozeni i da bi se trebalo pozabaviti tim pitanjem.
Hahahah. Vole ljude koji vole uklanjati druge ljude