gooUser1584131788
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
13.03.2020.
Komentari
2348
Komentari korisnika
276 stambenih jedinica po 100 ljudi u svakoj je 27.600. Ok to arka nikad nee zaplovit al gdje je mozak to ovaku glupost prepise.
Trebao je dobiti vie. Min da sudi prvu rundu kao gl sudija a poslije i vie ako zaslui. Uz kvalitet koji je neosporan dolazi iz zemlje koja nije sudionik zavrnice E prvenstva.
Trai vie teritorije nego to je zauzeo u skoro dvije i po god agresije jo uslovljava vanjsku politiku Ukrajine. Jedino to je bilo donekle ispravno sa ruske strane je Krim da su traili bez agresije 2014 jer je to Hruov fakat pripojio Ukrajini, neto slino kao to je uro Pucar stari dao Sutorinu 11 km obale u Boko Kotorskom zalivu C. Gori u zamjenu za Magli.
Lik koji je promijenio stranku, ime, da ne nabrajam dalje ima ambicije da vodi ozbiljnu općinu. To govori koliko nama fali normalne i školovane elite. Nema je na vidiku nigdje. Okanio se pošten insan politike i BiH generalno.
Recept za kk Bosnu je jednostavan i lako izvodljiv. 5000 prodanih karata prosječno po utakmici uz cijenu od 10 km je 50.hiljada. 500 vip godišnjih karata po 1000 km je pola miliona. Imanovat 1000 osoba javno sa kešom pa da vidimo koji će se oglušit. Napravit zdravu upravu i u njoj entuzijaste, ne krpelje. Već sl sezone bi igrali Aba ligu... Itd
Ovo je kontradiktorno. Portal godinama živ od komentara koji podupiru navedeno. Sa druge strane vrlo često ejunab zdravorazumne komentare.
Orginalnija poruka je zašto dvojac utiće na civilizirani svijet. Naročito državnik sa kišobranom iznad Sarajeva, audiovizualno iz Gline kad pravi kurs koliko koji život vrijedi.
Naslov i tekst je grozan. Sram vsa da bude. Kakve veze BiH ima sa ovom nepravdom. Juf.
Svaki čovjek može napraviti neku grešku ili lapsus u životu. Al ovaj je dosljedan u činjenju istih. Ako nema suda, volje ili čega već, dajte neki br za donacije. Da skupimo para i dotičnog pošaljemo na smetljište politike.
Što manje emisija ovog tipa, više normalne omladine. O penzionerima ne bih. Kasno je za tu kastu. Da i manje da sx o tome prenosi vijest. Potencijalno svoje čitatelje tako gura u slova kurira i dr smeća.