Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaš prvi i osnovni zadatak je da eliminišete SDA bandu iz svih pora života. Drugi je uvođenje smrtne kazne za iste.
@noridu reću te učteljci
@The Maniac 1987 čuj ovog zelenog fundamentaliste. Kod kuće ti svojoj materi napravi waterboarding kad te nije pobacila
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Centrala SDA je uputila svim zaposlenim clanovima da sto vise opstruiraju rad nove vlade. Ljudi, morate znati da su sve javne ustanove krcate SDA kadrom koji im redovno nosi pobjedu. Sve je zatrovano i trebat ce mnogo strpljenja da se pocisti zlocinacka hobotnica. Izbor SDAovskog sisanja ove drzave, izbor je davanja minimalnih sansi za sigurnu buducnost nasih potomaka u narednih 50 godina. Moramo jace. Vise citati, raditi, uciti, boriti se za zemlju. Za sve nas. Ne za par nas.
SDA lizaci guzova, takli im u talove, misle da im je držaba njihova banovina, samo im derite guzove tajkunske, casni ljudi u toj stranci nece imati problema sa akcijama sestorke u kantonu Sa jer nemaju sta sakriti, samo ovi ugljeni koji parazitiraju na racun drzave.
U svim demokratskim pravnim drzavama, ovakvi podaci su transparentni za javnost, samo u diktaturama nisu.
Vjerujem da niste politički manekeni već politički aktivisti kritičke svijesti. Samo naprijed u transparentnosti, jer prvo se moraju osvijetliti stvari da bi se znalo šta ukloniti a tome služi transparentnost. Vi ste pioniri posvjetljavanja, te to mnogima smeta jer otkriva ono što se decenijama nacionalnim strankama skrivalo.
Ja vas molim - ne gubite iz misije služenje JAVNOM DOBRU. Prepoznaće oni koji treba da prepoznaju, a to su oni koji su se zaposlili svojim etički stečenim znanjem i kompetencijama a ne stranačkim linijama, ima nas takvih mnogo, nismo još otišli u Njemačku. Vi možda vratite vjeru da ne odemo!
Imam 38 godina i mislim da mi je ovo 3 komentar na internet medijskim portalima. Nisam od tog posla. Ali ovdje posebno želim svojim komentarom pružiti podršku i povjerenje za sve to što radite. Svjesna sam da ste kratko na vlasti da bi se na našim praktičnim svakidašnjim nivoima odmah doživjeli rezultati, ali vam vjerujem i pratim vas.
sve se vidjelo sta hocete i sta zelite...mozete jos koji dan i nikad vise
Imajte muda ko Italijani pa oduzmite kriminalom stećeno, nemojte samo lajati...
Nemoj objavljivati, oduzmite im oteto od naroda... to narodu treba. Kako su zaraditi i kupili milionski vrijedne firme.... Spisak plaća okaći o k...c
Ma pustite populizam,daj radite konkretne projektre
Svidja mi se pocetak . Obecava napredak i konacno da krenemo naprijed! 25,000 uposlenih samo na kantonu Sarajevo u administraciji i JP. Garant je pola previse. Dok ne vidim da se Javna preduzeca prodaju kao javno privatno partnerstvo , bolnice kao DD i sve ostalo JP znaci priovatluk konacno , nista se ne moze promjeniti. Izgleda mi se da ovi idu na to do kraja mandata. Bravo
@ljetozima Zelim da uposle neku svjetsku firmu u saradnji sa IPSA i da konacno naprave buduci izgled urbanisticko prostorni plan za cijeli kanton. To je broj 1 za dalje. Bez toga se ne moze nista planirati kako treba.
JA NE VIDIM DA JE GRAD ĆISĆI UREDNI, DA JE BOLJI PREVOZ, ZDRAVSTVO ILI ŠKOLSTVO DA SU CESTE ZAKRPLJENE A KAMOLI DA SE NOVE RADE PRESTANITE ŠUPLIRATI I POČNITE RADIT,
@asi 53 Ti hoćeš za 100 dana ono što ovi drugi nisu uradili za 20 godina? Idi izmjeri IQ.
ZELJNO TE IZCEKUJEMO FORTO.
to Care, samo naprijed
Bravo!!!
To je mimo zakona objavljivati licne podatke
25. 000 uhljeba