redevil
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Da
Registrovan
17.10.2018.
Komentari
1940
Komentari korisnika
Napokon...
veća je šteta ako ostane...
Hajd ne brini. Uvijek će biti šatora i mikrofona. Mogu se tu dobre pare obrnut.
Dečko je savršeno pripremljen, onoliko koliko je do treninga. Ostalo je genetika. Ako mu tijelo može podnijeti sva naprezanja, imaće fantastičnu karijeru. Ako ne, onda će proći kao Geret Bejl, koji je atleta kao Ronaldo, trenira fanatično kao Ronaldo, ali je često povrijeđen. Genetika.
Koja opozicija mila majko. Nisam nikada bio Bakirov glasač ali ovo je smiješno. Dino Mustafić, režiser? On predstavlja nekoga? Bećirović ne može da skupi autobus gasača u svoju korist. Ma bjaaaaaži...
Ko god dođe biće bolji od njega. Nema ono nešto što imaju uspješni treneri, koji su nekada bili veliki igrači kao Manćini, Zizu ili Guardiola..
NIsu igrači problem, ti si problem. Zajedno sa onim govedima Mcguajerom i onim jadnim švedom kome ni ime ne želim izgovoriti. Vi ste najveći problemi MU i nema pomoći dok vi ne odete.
Živiš u paralelnom univerzumu ti beskorisni goveđi komadu mesa. Kriv si za skoro sve golove večeras i u svakoj utakmici koju si odigrao ove sezone. Poslije Solskjera, ti si najveći promašaj MU i treba te prodati pod hitno, dok ima barem nekoga ko želi da te kupi.
Zbog ove sramote i poniženja treba mu zabraniti pristup stadionu a ne samo dati otkaz. Od početka sam govorio da on nije trener za MU. Dobio je priliku jer je trenirao kadete i razvio Grinvuda i ostale. Dovedite Kontea!
Kazane - zločinačko stratište nevinih civila treba dostojno obilježiti, ali vi to politizujete i prikupljate jeftine poene. Ako na slijedećim izborima pobjednici opet prihvate vaše ucjene i opet vam daju učešće u vlasti daleko više nego što vam pripada po izbornim rezultatima, ja ću biti među najvatrenijim zagovaračima rušenja takve vlade.