Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje nam je Zeljko Komsic da nas spasi kao za Peljeski most?
Da Bog da vas zemljotres sravnio sa zemljom.. Pa onda kmečite UZP-ovci
Zavrsit ce nam to novi.ministar vanjslih poslova. On je europski decko, njega hrvati vole.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cij "bitku".. pa to je rijeseno "bez ispaljenog metka". Kakva crna bitka...
Trojkasi potpisali sve.
Ovde je i mapa koja potkrepljuje sovinizam Hrvatske drzave koja BiH drzavi nikad nije mislila dobro. https://www.slobodnaevropa.org/a/trgovska-gora-bih-hrvatska-nuklearni-otpad/31695071.html
Svako malo potkapacitirani tekst o Trgovskoj gori i još besmisleniji komentari autora koji nemaju elementarna znanja o temi. Najbolje bi bilo da BH experti traže zatvarnje nuklearke Krško, ili da spriječe gradnju novog reaktora. Jbg. nuklearka je zračnom linijom relativno blizu Trgovske gore a puno je opasnija. Recimo, mogli bi tražiti i zabranu da Sava hladi reaktore nuklearke jer protiče granicom BiH :-) Dajte ljudi, ne pišite gluposti, ....
... takvo odlagalište (i nuklearka) je gotovo u centru Krškog i nikome se ništa nije dogodilo. Pored odlagališta Slovenci imaju plantaže voća. Ugrožena priroda i ljudi u BiH? Što je s istom prirodom i ljudima s Hr strane? Tamo je pustinja i nema nikog? Koliko znam u neposrednoj blizini Trgovske gore su Karlovac, Sisak, Petrinja, Kostajnica, Dvor, Glina, Kutina...?! O čemu govorimo?!
Hajde ujkanski bote,vrati se na Poskok,nismo mi bas toliko blesavi.To mozes Trojkinim glasacima prosilati jer oni su retardirani.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vjestacka 🍌republika ne samo da nema uslove za odlaganje otpada iz nuklearne el. Nego nemaju uslova za jos mnogo toga. Svaki put kad uzlete avioni iz ove neprirodne vjestacke tvorevine povrijede vazdusni prostor druge drzave.
Sad ce zemljotres pa cemo vidjeti ‘ocel izdrzat sto je izgradila najgluplja drzava” svijeta.
Stavio ga Zoki Miletu
Duduk je i za most i za Trgovsku goru povukao vitalni nacionalni interes..prodao je Srbe za vlastiti interes..Vise je napravio koristi za hrvate za cetiri godine..nego za 18 godina za Srbe...
Hrvatska pa ni EU ocigledno ne mare za to sto ugrozavaju BiH mada BiH niti proizvodi, nema vlasnistvo niti koristi tu struju. Lokacija je izabrana da se sto manje ugrozi Hrvatska i nj stanovnistvo uz granicu sa drzavom za koju znaju da nema diplomatski kapacitet da se suprostavi i koju preko HDZ-HNS komponente u BiH kontroliraju
Samo tovari u Trgovsku goru,nije problem.A treba reklamirati po svijetu ko zeli odlagati nuklearni otpad moze uz povoljnu cijenu u BiH nadomak Dubrovnika i uopste blizu granice sa susjedima.Pa trebamo se pomagati kao pravi susjedi.
Izgubili sve smo bitke ,ali jos kao vodimo rat....
Najbolje je da se ugroženo stanovništvo preseli u Hercegovinu, daleko od otpada.
Meni ne smeta jos bi ulozio VNI. Dodiku nije smetao Peljeski most pa sto bi nama smetala Trgovska gora.
Zavrsit ce nam to novi.ministar vanjslih poslova. On je europski decko, njega hrvati vole.
Prema Index.hr jesmo
Dok je Bisera bila i govorila je o tome jedina ….
BOSNA JE SA TROJANCIMA IZGUBILA SVAKU BITKU!
Pa što Emir Dizdarević ne spomenu da ima ovakva skladišta u sred Banjaluke, kao i u vodozaštitnoj zoni na Ilidži. Kao i na 50-tak drugih lokacija u BiH. Ali ne, bitno je da se u komisijama za Trgovsku goru sjedi i primaju naknade.