kriticartamnoguma
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Da
Registrovan
02.10.2022.
Komentari
1941
Komentari korisnika
Ja cu da podsjetim da su ranije vlasti pokrivale tu tablu kako bi udovoljili gostima. Proguglajte ako ne vjerujete.
Tako je. Tako je uvijek i bilo. Tako je i logicno. E sad, problem nastaje jer kod nas cobani prave citav krug vanjskom trakom i time blokiraju unutrasnju i stvaraju guzvu cime se gubi smisao kruznog toka. Taj princip koristis bilo gdje i neces problem imati. Nisam problema imao ni na ozloglasenoj Slaviji ili onaj kod Autokomande u Beogradu (ialo su dva najkomplikovanija kroz koja sam vozio.)
Ne samo to, nego se odupire valu negativnik misli i komentara au radio vise za turizam i Visoko u cjelini vise nego svi politicari zajedno od rata naovamo.
@Bossnna Ima buraz i moja djevojka vozacku, al nije vozila od kad je polozila. Nesto joj ne bih dao da vozi moje auto u kije sam ulozio puno vremena, energije i para. Tako ti je isto i ovdje
Ma kakvih sankcija? Da ste htjeli sankcionisat mogli ste prije deset godina. Pustite suplju.
Traziti maksimalnu kaznu.
@gouser333 pa to. Ok uzet ga za motivatora, dio strucnog staba... Al' de ba, kakav crni selektor.
Moje misljenje je da je ona protiv, ali da ne smije zbog stranaca to reci. Evo, npr. ranijih godina sam podrzavao, ali sada ne. Tj. podrzavam prva tri slova i ono za sta se oni bire seksualne slobode, ali ovi ostali sto bi djeci splivoe mijenjali, to sam apsolutno protiv!
Dobar potez. Niko se ne igra vise na sportskim terenima, pa bolje promijeniti namjenu. Mada se mogla podzemna garaza napraviti, ali opet, kad skontam kako pravimo garaze, mozda je ovo bolje.
De mi objasni zasto bi mu dali sansu? Covjek prije 20 godina zavrsio karijeru i nije vodio ekipu ni u igrici. Da se htio tim baviti, mogao je davno voditi neke omladinske pogone, Velez, nesto... Mogu i ja voditi...