Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha ha. Frljooki ćelavi žgljiho. Ovoga se i rođena mater odrekla ovakvog nakaznog.
Ja mislim da bi brat bratu 90% srba i govnO pojeli ako je rusko
Odaklo ovog pracovjeka iskopase??? Znaci nije samo Krapina poznata po pola covjek- pola medvjed. Ovaj je izgleda ukrocen dok se slika sa ,, kolegama,, iz sumske.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Celavi debilko i propali bajker kojem su na balkanu digli cijenu.niti ratuje niti zadaje kome strah iko,bujrum uvijek i na nisan i na liniju.
@PeaceLOVE pa oni se i toalet papira boje a kamoli vode.
Joj da mi je onog Titu samo 48h da ovu stoku pomete, svih konfesija, a sad vidim da je bio u pravu 100% gigant, klošari nacionalistički bili bi u mišjoj rupi, ja jeste se svi uzjebali
Ovakve smo mi na nisickoj dobro nalupali poveliko groblje rusa ima...
Putinov bajker naplaćuje 50 Eura za slikanje. S tim ako želiš da te provoza na svom, onda je skuplje. Ovom iz RS se vožnja pravo svidjela.
Na očima se vidi inteligencija...smrdski pacovi
Ovakve treba najstrožujr kazniti, postoji konkretan razlog. Hoće li država samo nijemo gledati i šutiti
Najstrožije!!
Čuj noćni vukovi, kakvi su to vukovi, bolji su sivi vukovi. Šta kažu shmit, murfy, zatler, samo ko papagaji dva entiteta tri konstitutivna naroda. A pitam ja njih gdje to još ima, zamislite u Americi konstitutivni narodi, nezamislivo, pa sto je onda u Bosni zamislivo, šta smo to mi nekom skrivili, zasto se podrazumjeva da Srbija i hrv. polažu neka prava na zemlju Bosnu.
Ovo kao da se sastaju inceli ratinici iz komentara. Umisle da su alpha muzjaci a izgledaju kao otpaci propalih eksperimenata koje ni cirkus nece da primi.
Četnička poslala ,ali treba da znaju ima ona stara poslovica:ne može nam niko ništa
klixu dosadni ste sa ovim nikog ne zanima.i kokoš ima 3prsta
Smijesno al bas smijesno
Treba ga masovno prijaviti fb administraciji da promovira terorizam. Tri tacke sa strane otvoriti i samo terorizam da siri prijavu. A i onog iz brckog sto zivi u Beču zivi. Samo prijava.
A sad junacine, pravac Donbas.
ako te ovo cudi, nista ti nisi naucio 92-96
Ganja momak veze za slucaj nuzde, brze je zbrisati na bajku nego na traktoru.
Vidi se da mu inteligencija nije jača strana