Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjedic, Komsic Lazovic i Lagumdzija CRVENA SDA BAGRA
@SusjedSejdef nek ti je dobar Nermin pijacar i ona dva dezertera Sasa i Damir. Ma tebi vjerovatno i odgovaraju...
@SusjedSejdef vi sad ne kontrolirate BiH ni na jednoj granici o crmu ti pricas.Ne znam za Izacic mozda tamo.
Dodik i Čović koliko prave štetu Bošnjacima, jednako je prave i bosanskim Srbima i bosanskim Hrvatima. Neće oni ništa promijeniti osim što će nas držati ovako sve u rahat patnji zbog koje će sva tri naroda iseljavati.
@antibiotik zaboravi si spomenuti riđobradog i ostale lopovske njuške iz reda ,, dobri bošnjana'' koji ipak čine većinu kad je upitanju rasturaje BiH.
Niko ne spominje Bakira i njegovu odgovornost??
Krizu stvaraju bošnjaci, ponajviše u Sarajevu. Tu i tamo im se treba prekinut politika i pokazat tko je gazda. Bez dozvole iz Beograda iz Zagreba ništa nemože proći, s tim se neki ljudi moraju pomirit. BiH nije, niti ikad može biti samostalna i suverena. Stranci u sudova i Visoki predstavnik tome svjedoče. Sve i kad odu stranci iz suda ostat će Visoki predstavnik iznad svega.
Što su se svi pošli oglašavat pred izbore.Nema uvijek ista taktika pali ,samo je narod ispalio odavde.Dijaspora će odlučitivat o izborima.
Mrš lopino
Inace ne citam izlaganja komunjara, ali me zainteresovao naalov kako oni tumace odakle zlo dolazi, pa to vec i ptice na granama cvrkucu govoreci nam da nam.susjedi ne zele dobro, poenta u svemu je da komunjare zele iskoriste ovu situaciju da bi pridobili koji glas od bošnjaka...ista su ta govna
Ništa ovdje nije slučajno. Sve se kreira na adresi Knjaza Miloša 38, Beograd, SANU i odjeli UDBA, OZNA, BIA.. Ne pada mi na pamet da optužujem srpski narod ali njihove političke oligarhije da.
@Hamoponovouredu Po današnjem programi SANU,Srbi iz RS na entitetskoj TV ''moraju gledati utakmicu Čukarički - Crvena Zvezda'',
Ako je ovaj lik, Enver Bijedić, mjera socijaldemokratije (ljevice) onda je ova zemlja definitivno razvaljena i bez ikakve budućnosti! FUUJJ!
@Selim-Alejkum A, ko je mjera? Po tebi?
Izbor Sejde Komsica za Hrvatskog clana u Predsjednistvu,negiranje cinjenice da su muslimani napali na srednju Bosnu i dijelove Hercegovine da ociste od Hrvata da bi istocnu Bosnu naselili.Negiranje da su se Hrvati prvi borili protiv cetnika dok je izetbegovic sa Mladiem i Kukancen zasjedao i govorio da to nije njegov rat.To ne pravi krizu????...
čuj hrvati se prvi borili sa četnicima.pa neka ste .i započeli ste rat.tj. Tuđman.
@jogurt2020 Tvoj Tuđman je djelio BiH s Milosevicem a Šuškova se naselja pravila za preseljenje hr.pucanstva. P.S. UZP
Hahahahahah.. Mutavac prica o medjunarodnoj politici
Ne, mentori braći u Hr i Sr su upravo gnjide Ćović i Dodik!
DA smo mi imalo drzava ova hantraga bi bio u zatvoru
A ti si jadan nevinašce i miritelj.
A jesu nas prepali.Pravo su nas prepali. Kakav seljak iz Laktasa dodik moze protiv ustava ili da rusi drzavu. Ovdje su se srbi prepali a hrvati traze uvijek ono sto je nemoguce sa 11%. Ovo ce se sve zavrsiti za par dana kao i uvijek politicka prestava za glasace.
A ovi iz NS i SDP sute jer njih se ne ne tice?