Hamoponovouredu
Spol
Ženski
Boja avatara
40AFEE
Banovan
Ne
Registrovan
24.09.2017.
Komentari
6392
Komentari korisnika
@Automatic3 Da znaš i tebi je umanjenje od 10 % kako reče tvoj poslodavac.
@machiavelli1776 I ti imaš roditelje jel de?. Brata, sestru, možda djevojku ili suprugu, prijateljicu, vlastitu djecu? Možeš ovo također baciti na google prevoditelj.
Mi imamo jedan veliki problemu u našoj Državi:, iscjepkanost i podijeljenost po nivoima i nadležnostima ali isto tako veliki je problem što ''niko neda pred sebe''. Dodik neda Viškoviću i Cvijanovićevoj, Radončić neda Predsjedništvu, Sebija neda kriznim štabovima a evo vidimo Solak neda Čampari a Čampara neda Kriznom stožeru.
Do danas niko nije ni spominjao preminulu gospođu a pogotovo ne njenoga sina koji je ''navodno'' bio zaražen.. Hej ''navodni stručnjaci, navodni eksperti'' pamet u glavu !!!!
Treba imati nadu i vjeru ali ne treba zaboraviti niti bježati od istine: Mi smo jedna mala, siromašna, nerazvijena i neprosvjećena zemlja sa malim zdravstvenim i svakim drugim kapacitetima. Veliki balast su ''političke elite kroz koje su već prošle ili su aktivne 2-3 generacije.
Prof Žižić je u pravu. Dovoljno je analizirati lažno-zabrinutog i plačljivog Vučića, njegove neiskrene i zastrašujuće poruke kojima stigmazizira čitave populacione grupe. S druge strane imamo dopisnika televizije iz Bihaća koji pod pritiskom autoriteta odlučuje šalje informaciju kako ''Sarajevski UKCS'' neće da primi teškog bolesnika i katastrofalan odgovor ''uvažene'' prof. (ginekologije),do prije nekoliko dana samoproglašenog eksperta za epidemiologiju i Mesiju.
Evo maloprije me zove jaran Muzafer i veli u povjerenju: znaš da je Dodik ugrabio prvi, prije Bakira, da nazove ErDOGana i traži pomoć za zdravstveni ''sustav''.
Dodik je tragikomičan sa spominjanjem kineskog Ambasadora ( poslao mu pismo za pomoć ) a Bakir je ''udaren mokrom čarapom'' ( obavio telefonski razgovor sa Erdoganom ). Upišah se od šege ( šega = hronični prostatitis i upala mokračnih kanala ).
Pođoh jutros da platim režije kad ''on'' : ''đe češ, đe si navro, vi đuturumi ne merete da hodate a idete platiti račune. Saačekajte dok ''vlada''donese mjere..Oprost dugova ...
Dobro došao Hamo.