Komentari (431)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Svene majstore!!!
@SnakePlissken1 Sven Alkalaj jedan je od nas.
Ovo je bilo na zavidnom nivou! Jasno, precizno!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kad ce Jevrej biti Predsjednik BiH, a Rom Predsjednik Vlade?
Pa zato i je predstavnik koji ima pravo mjenjati ono što je stranim državama sumnjivo ili nrshvatljivo.BiH nije zemlja duge demokracije, nego je zemlja podjeljena u svim parametrima.
Skoro pola sale zijeva, ostalih pola ne zna na karti svijeta pronaći našu zemlju, a obje polovine nikako ne kuže o čemu ovaj priča.
Kepec Shcmit mrs odavde
stvarno si super Sven! Ipak, vidis li zapadne diplomate da nose bradu, sto nas brukas
Neki su se pitali što se u zadnje vrijeme ušutio Konaković, eto zašto - danima visio u Američkoj ambasadi i sa Nikšićem krojio kombinacije kako izbaciti pola bošnjačkih glasova iz igre. Samo se bošnjačka rulja može radovati kad im se po nagovoru stranaca apsolutna većina (60% bošnjačkih glasova u Parlamentu BiH) svede na 30% i zadobije status političke manjine u izvš. vlasti. A to se uvijek ponavlja od Dejtona
Bravo gosp Alkalaj.
Mozete se zajedno sa Svenom...bitno je sta je Amerika, sta je V.Britanija rekla...ovo malo puste da prica, zbog privida prava...i ponovno kritizirate pogresne korake i pogresne ljude, da nije Komsica, ne bi bilo ni Izbornih izmjena, krenite od uzroka, ne od posljedica, al u svakim slucaju, ko vas sisa, Smit je laf!
Smita zele srusiti Sda i Zeljko Komsic udruzeni sa Snsd. Glupa bosnjacka politika zabijena u sarajevsku padinu...
Fenomenalno. Ništa za dodati. Bravo.
Neka je kritikova , jer odluke visokog predstavnika su katastrofalne ! Ali mogao je biti , i morao, puno kraci, da ga shvate sta je htio reci ?! Ovako, samo je nabrajao i nabrajao . Da ne poznajem situaciju , pola ga ne bih shvatio ????
Ujedinjeni Narodi su samo ujedinjeni u cinjenju diskriminacije i pravljenje potencijalnih sukoba koji se trebaju odigrati u svijetu. Pravi se teren koji ce poslije gladi, neimastine, pljacke i svega sto je zamisljeno da pobije sto veci br. ljudi i da se izazovu i odrze sukobi koji zapocnu. Sve te organizacije tipa UN, CIA, MMF... su samo prividno tu a osnovane su kako bi se sprovele agende
Krscanski zapad uveo demokratiju bez demokratije. Zasto daju laznu nadu za kandidatski status jer s ovom odlukom se ne moze u EU? Trebalo je im reci manite se demagogije a ko se javi za rijec i brani supcinu Schmidta neka kaze kako ce BiH uci u EU koju nam obecavaju. Ko nema odgovor zamoliti i da se ne javlja za komentar. Zasto ne reci da je narod svjestan diskriminacije licemjernog Zapada i da je ovom odlukom sada zacementirana sudbina BiH. Uz to najaviti tuzbu protiv OHRa i Schmidta.
Svaka čast majstore.
Veći doprinos dao jednim kratkim govorom nego svi naši političari.