realni covjek
Spol
Ženski
Boja avatara
2174C8
Banovan
Da
Registrovan
23.03.2014.
Komentari
1873
Komentari korisnika
Ako ti kćerka nađe novog muškarca koji joj se svidi, a ubije je njen dotadašnji partner, da li bi postavio isto pitanje?! Je li, jbm ti pleme stočarsko?!
Kakva glupost, zamisli 25 od 60 mjesta u Skupštini kluba dati navijačima. Dinamo koji je bio primjer ustroja kluba, poslovao kao uspješna tvrtka, igrao Ligu prvaka, plasirao se prije dvije sezone u četvrtfinale Europa lige, sad će doživjeti sudbinu Hajduka kojeg je narkomanska ulica dovela da to toga da 20 godina sanja titulu u nema prodanog igrača u vrhunski klub.
Pretučen, izboden, zaklan u tramvaju punom ljudi. Kakva čast, kakva hrabrost, kakva ljudskost moralno utrnule marve u smogom okovanih kasabi.
Priča stara par godina. UEFA je davno upozorila Zvezdu da se ne mogu transferi financirati iz budžeta, država može napraviti infrastrukturu i amen. Jedini klub koji je 25 godina radio po načelu poslovne tvrtke je Dinamo Zagreb. Nisu dobili ni cent od države, sami stvarali budžet od 65 milijuna eura godišnje.
Ništa strašno, trostruki prvak Europe ('89,'90,'91) pobijedio jednostrukog prvaka Europe ('92)..
Jbo Bikovića, ništa posebno lik, koliko ga forsiraju. Ali druga stvar upada uoči, u ovoj općoj 'cancel' kulturi isključivosti - Kako to da nitko tko je na strani SAD-a, nije proglašen štovateljem genocida i agresije u vrijeme američkog razaranja Iraka, Sirije, Egipta, Libije?!
Ajde ovako, sve OK, Dodik je sirovina. Ali o ozbiljnosti američke administracije najbolje svjedoči da je za njih Ramo Isak normalna osoba s kojom vide političku sliku jedne zemlje. Bože sačuvaj.
Prije mjesec dana bio u Bihaću, te obišao Krajinu malo. Meni uopće nije jasno tko će ovo koristiti, pola ljudi nema, a tendencija iseljavanja galopira.
Pola budžeta napaćene zemlje ode u ovo, da bi rulja urlikala, sve manje za obrazovanje i mirovine, da bi ove dvije igračke za zatupljivanje masa i dalje bile u donjem dijelu tabele. Druga polovina za 'Zadruge i sl '... 'Davno ti je vrag zaseo na prag, zemljo Srbijo, niko živ se ne sjeća većih nesreća u jednog vezira, oko tebe komšije podižu bedeme jeda i prezira...E tog još nije bilo, ludama je milo, a ostale je stid...'
Šta će se desiti poslije ovoga?! Evo ostavio sam sliku zaslona s naslovom, pa da vidim kroz godinu dana šta se desilo nakon dolaska ovog činovnika.