Komentari (485)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahaha ovo traje duze nego izbor pape
Čekamo da se zadimi iz NSBiH
@Pijevac Bijeli ili crni dim ?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Realno, ne mogu se porediti. Robi je bio sila od igraca. Prvak Evrope sa CZ. Tada jedan od najboljih u Evropi. Kao trener se dokazao nedavno predvodivsi Azerbejdjan do najboljeg rezultata u kvalifikacijama. Poznaje ga cijeli fudbalski svijet i bio bi i marketinski koristan. Uz sve to je nesumljivi autoritet svim igracima. Veliki je gospodin i nikada nije nista ruzno izjavio. Cijenjen na cijelom prostoru Juge. Ako to nisu reference, onda ne znam sta su.
Sofrenic potvrdio napokon... Bice ovaj ili onaj... Al’ najprije bi mogo biti ovaj,al’ nije ni onaj iskljucen. Bas su decidni u odlukama,ono Bosanski stil....
Uopšte nije bitno ko će biti selektor. Bitno je da će u narednih 20 godina, samo jedan ostati zapisan u istoriji velikih takmičenja. Safet Sušić - Pape. Svi ostali mogu biti samo "drugi u nas".
MA MRS U LIJEPU PIZDU MATERINU I VI I OSIM I PROSINECKI BANDO LOPOVSKA
jkedini nacin da igrate bez publike i da narod ne imadne interesovanje za repku-nikoga i ne iznenaduje da se trazi nesposoban ali vrlo podoban
Pozdrav Bosno , Amar je bolji , a i ćale će pomoći .
Osim Prosinečkog i nemamo nekog izbora.
znaci zvanicno na turneju po SAD-u nas vodi politicki vrh na celu sa FADILOM NOVALICEM
izbori 2018,,,,,narode na vama je sudbina i odlucujete sami za svoju buducnost,,
glasali ili ne scepo i bakir ce biti izabrani
Meni se cini da ce ovi idioti usrat ovo malo sto je ostalo od reprezentacije !
Ćiro melje sve pred sobom. Još mu je ostalo da nađe par mahana robertu i uhljebio je sina. Što ne bi kad može. A Amar da ima obraza ne bi se ni prijavio za mjesto selektora. Al kad moze Sebija što ne bi i on.
pitarski lobi uporno pokusava da ospori Osima kao selektora. Ne vidim razlog zasto se covjeku ne bi pustilo da pokusa (do sad je jedini Ciro uspio napraviti nesto). Osim ima stav koji je itekako potreban da bi vodio repku. Ima znanja nesto, ako ne isto kao i svi do sada, onda cak i vise.
A Safet Susic sto je odveo ekipu na SP?
@Felid Cuj Amar Osim... Pa nije ti ovo nasa jadna liga koju cini 6 timova sa budzetom koji je jednak budzetu jednog tima iz Ugande...hahah. Boze sacuvaj.
Sad su i repku privatizovali! Prvo prebacili tekme iz zenice u sarajevo i na kraju ovog hrta postavili za selektora. Gotova prica
NSBiH je uradio, i dalje radi sve na distanciranju navijaca od reprezentacije.Ko ce jos navijati za takvo nesto, Amar Osim da ti bude selektor, pa to je tuznije od poraza od Nigerije na SP.
Odmah se znalo da će Osim biti trener. Kao lafo nešto biraju pa nije narod glup, ovaj izbor je čista farsa, nismo djeca.....
E moj BARBAREZE,..za koga si igro i borio se,...