anamoon
Spol
Ženski
Boja avatara
3FD8B9
Banovan
Ne
Registrovan
25.05.2016.
Komentari
2478
Komentari korisnika
Bilo bi bas zanimljivo da on bude izabran za predsjedavajuceg predsjednistva. Na sjednicama bi bio putem linka iz istocnog sarajeva,iza njega bi se vijorila trobojka srbska,radio bi u korist rs,a sa strancima ne bi pricao. Koji je ovo dilov,hahaha....
Hajd’ za zenu manje vise,brzo ce se snaci.Jedino djetetu ostane trauma cijeli zivot zbog rano izgubljenog oca.
Sve blokirajte,ionako je sve u fazi propadanja sa ovakvim politicarima na celu drzave. Pa nek’ bude il’ ha il’ bu....Neka narod prozivi i prodise,ko doceka. I ako nista ne uspije nece vam biti zao.Barem ste pokusali. Koja perfidna igra medija i politicara.Kao,djeca se smrzavaju,da se dobiju kontra snage,jer kad spomenes djecu svi ce se okrenuti protiv boraca.Ali,ostace status Quo jos 20 godina,pa onda bujrum gospodo.
Tako je legende...Kad niko ne smije dirnuti ustajalu mocvaru vi je ustalasajte,neka pljusti na sve strane.Sad ce se i narod lagano podijeliti.Jedni za vas,drugi protiv vas.Sve ide po planu...Drzava u kolaps.
Ciji li je ovo scenario?Da podignu narod protiv boraca.Ovaj rekao novinaru “i sam sam borac,ali ovo im necu halaliti”. E ovo je vec smisljeno.
Ih 6 puta,mani tih lovackih.
E smradu vlaski,trebaju dobro izblokirati tebe,zenu i djecu.
Cuj,djeca su u autima...Nekome svakodnevnica,a to sto zive u zemlji koju su ovi ljudi odbranili,to nako... Pokrijte oci djeci i recite da su to neku ludjaci pobjegli iz bolnice.
Hoce li moci u sesiru pjevati ili ce se pokriti hadzija nas dobri? Ipak,treba Hadz sacuvati,nije ti sala.
Gisele propala ko zeton.Ne znam je li ikad bila lijepa... Ova gara je za nju upis ljepote.