urban_cyclist
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Da
Registrovan
21.09.2013.
Komentari
2579
Komentari korisnika
Mada@ samo pomažem da shvatiš da si nevažan. 10 sekundi mi ne znači puno, a tebi možda otvori oči. 😁
Mada@ zašto si ikada u svom mizernom životu pomislio da je bilo koga briga šta plaćaš ili ne? 😂
Vena@ Prvo, piše se Bošnjaka, a ne Bošnjoka, to u startu znači koliko si pun predrasuda i imaš problem koji su ti lažni srpski vođe utuvili u ne baš bistru glavu. Drugo, ja kao Bošnjak se odričem i želim najveću moguću kaznu bilo kojem Bošnjaku koji je učinio bilo kakvo zlo nedužnom čovjeku, Srbinu, bilo kome. Da su Bošnjaci kojim slučajem napravili ovakve zločine i na kraju genocid nad Srbima, ja bi bio najveći zagovarač Rezolucije.
Da li Srbi i njihovi današnji lideri koji ih huškaju zbog lične koristi i pljačke tog zavaranog naroda, znaju da što se više protive rezoluciji i istini o Srebrenici, sve su manje ljudi. Time direktno govore da im je drago što se to desilo. Drugog objašnjenja nema. Pošteni Srbi bi prvi trebali reći kako je bilo, i distancirati se od onih koji su napravili genocid.
BIH zapadnim silama služi kao linija razgraničenja sa Rusima i njihovim uticajem i oni će tu liniju napraviti po sebi, tako da su unutrasnje sitne predstave irelevantne. Nije mi jasna politika Hrvatske, koja bi trebala gurati priču o snažnoj BiH, kako im se u dvorištu ne bi ovoliko kuhalo (nije dobro ni za njihovu primarnu privrednu granu).
Matja@ tako je, ovo nije biciklistička staza, samo dio trotoara ofarban.
Pa oni se ponose sa NDH i svime što predstavlja, to nije slučajno.
Beton beton samo beton..beton nama treba.. Jer iz zemlje nonsalantno ljuta zmija vreba.
Zato sto su Albanci pametni, dok su Bošnjaci u najgorem periodu za svoj opstanak imali merhametli džamijskog naivca koji je potpisao šta je god neko ponudio, uključujući i RS u Bosni i Hercegovini. Mi se sada sa svakodnevnim secesionizmom moramo boriti zbog njegovih odluka i vaših pretenzija na teritorij BiH.
Ko negira genocid kao da ga je i sam počinio.