Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad jedan Schalke ode-pa što ne bih i Željo😄
Zamisli tek ovih bez stadiona 🤣
A sto ne bi i ti bio pismen realno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko je klubova bilo njemački prvak i to više puta, a danas kubure po drugoj, trečoj ili četvrtoj ligi? Neće se niko počešati po guJici što Schalke ispada. Imaš pare - igraš, nemaš pare - goodbye.
2011. igrali polufinale Lige prvaka protiv Manchester Uniteda. Legendarni Raul i Edu u napadu, Farfan krilo, Howedes u odbrani, na golu Neuer, sa klupe ulazi supertalentovani Draxler. U 1/4 finalu rasuli branioca titule Intera ukupno 7:3. Osvojili kup njemačke te godine. Imali su još dobrih igrača par godina prije/poslije, Ozil, Klas Jan Huntelaar, Kurany, Ebe Sand, Ailton, braća Altintop, Rakitić,
Nebi bio ni prvi ni posljednji.
prvo rudnike ugasili i sad Club.Nista sporno..
Ne mogu dobiti licencu za treću ligu, a mogu igrati u drugoj? može li pojašnjenje?
Ako opstanu u ligi, dobit će dovoljno para da bi dobili licencu za cvajtu.
pratio dok je igrao legendarni Kevin Kuranyi
Kakvi to, uzivao dok su Ebbe Sand, Asamoah i Bohme igrali. Bundesligi nikad halalit necu glupi indirekt i sudijsku nadoknadu za Bayernovu titulu 2001 godine. Schalke je to trebao uzeti.
Legendarni Andres Mueler, pa poslije Gerald Asamoah, Ailton, Zlatan Bajramović,Mesut Ozil, Altintop, kakva je to ekipa bila
Pa eto i Čelik je, pa je opet čitam dužan.
Još malo pa ide i Željezničar ovim stopama. Ali ima dosta sekundarnih imovina na Grbavici, pokupit će to Zula, svakako mu je to u ciganskoj krvi.
Murate puscaj gas iz Rusije.Hebiga trzisna ekonomija.Sad ce se zvati Klinik Svarcvald
Schalke su unistili sponzori i dugovi.Prvo ih napustio Tonies,fabrika mesa,a onda Gasprom,Drzava im dala 40 miliona kredita ni to nije bilo dovoljno..Steta dobrog stadiona sa krovom.
Grehota bi bila,Veliki je to klub,a tek kakve je igrače imao kroz historiju.Nedavno sam čitao negdje kakve su igrače prodali u zadnjih dvadeset godina,da ih sastaviš u jednu ekipu ligu prvaka bi sad osvojili bez problema.
Nebi reko da će se stvarno ugasiti, pretjerava se naravno. Loše igraju i sigurno nemaju puno para, ali to je problem svih klubova koji previše gledaju na "tradiciju".
Kad se sjetim 1997 Poljud i kup UEFA - Hajduk vs. Schalke… kakvaje to utakmica bila 🩵
Mogu protiv Zelje igrati prijateljske ako ispadnu u 4 ligu...
zaboravili ste jos jednom napisati da je bio 7 puta prvak Njemacke
Evo osjećam neprestano preskakanje čuke.
Schalke 04 kao i drugi klubovi u Deutschland koj su unesteni od Uli Honessa i ostale klape!? Bayern dobija ogrome mijone od Skya i drugi spozora itd steta za tradicijonalne kube!?