Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav genije, respect.
Kolko je jedan sat milane ?
Svaka cast, procitao sam citav intervju. Interesantno. Više ovakvih članaka, a ne o onom vepru iz Laktaša i plavoj trandži.
Đe's ba filozofe
Svaka cast. Divan tekst za d jutro.
Clanak napisan na nivou dvogodusnjeg djeteta. A majstor je nevjerojatan.
Jej ovo Andrić vaskrso ?
Jbg persing, ako osnove jezicnog izricaja zoves andricem onda ste u k**rxu i ti i ovaj ‘spisatelj’
Predivno. Svaka cast!
Začuđuje koliko se nađe bolesnika koji i u priči o satovima nađu mjesta i za nacionalizam...!!!
Dronjak
Genijalno
Top sadrzaj! Bravo !
kapa dole
Heleta
Napokon nesto lijepo i zanimljivo za pročitati, a još ima i veze s Bosnom! Satovi ostavljaju bez daha, a životna filozofija čovjeka koji ih izrađuje mi se bas sviđa. Gospodin i majstor!
Ljudi koji vole ono sto rade uvijek imaju izuzetno lijepu pricu... Visegrad, Ciro, masinovodje i stanicari, Andaluzija, gitara i flamenko, Cirih, satovi...
Svaka cast