gooUser1643887069
Spol
Muški
Boja avatara
2174C8
Banovan
Ne
Registrovan
03.02.2022.
Komentari
41
Komentari korisnika
Seljačine bezdušne!
Bravo Vjeko! Normalan lik skroz, nepretenciozno priča... Prirodan čovjek uživa u prirodi. Meni drago kad neko ovako pronađe ono sto ga čini sretnim i zadovoljnim. Da smo hrabri ko sto nismo gdje bi nam kraj bio!
Evo jedva čekam da nataknem minjak kao majicu
Jesi li donirala 5 maraka? Onaj koji ima na stotine hiljada donira 50 hiljada , onaj ko ima 500 maraka dadne petaka. To se zove humanost na djelu. Sve ostalo je šuplja.
Da ti koji tako sjede po tim čekaonicama i žale se kad onkoloski pacijent uđe preko reda znaju kako je biti onkoloski bolesnik u ovoj državi poklopili bi se za sva vremena. Dovoljno je samo iskupiti sve silne uputnice za preglede, analize i terapije i to na mjesečnoj bazi da ti se zivot zgadi od birokracije i nelogičnosti. A kamoli sve to, bolestan, poluraspadnut, a znas da ti lijeka nema.
Tako je! Posebno me nervira prednost pri zapošljavanju...neki dan konkurs u javnoj ustanovi, bodovanje iskustva u struci, bodovanje ispita znanja usmeno, pismeno, al najviše bodova nosi pripadnost sehidskoj porodici. Koja je to logika?! I uostalom, odakle vise izviru, zar ih nisu sve pozaposljavali do sad?! Ok, dadni mu besplatno školovanje, pa nek uči i trudi se znanjem doci do zaposlenja... Al prednost u svakom segmentu, fakat je previše.
Upali stavili pod navodnike, sačekušu jok 🤣
Čemu otvoreno za komentiranje? Da mogu maloumnici lajat jedni na druge, jedino zato. Samo potpirujete mržnju, uostalom ko i većina medija.
Daaaabogda te više uputio... i tebe, i tebi slične... Što dalje odavde sa takvim stavom i izjavama
Dobar fazon s balkonom